Funtana - Funtana Resort - Pavilony Funtana - all inclusive ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pavilóny Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Funtana - Funtana Resort - Pavilony Funtana - all inclusive ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , kavárna, terasa, dětský klub, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, stánek s novinami, supermarket, parkování, recepce centrální.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, půjčovna jízdních kol, škola tenisu, půjčovna lodiček, cyklistika, půjčovna šlapadel.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

PARKOVÁNÍ ZDARMA !

1/2+1 pokoj Superior, BM (B21) může být obsazen také 1 dospělou osobu a 2 dětmi do 12 let, cena je za každé dítě, není možná přistýlka pro dospělou osobu.

1/4 pokoj Family, BM má 2 dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi, v jednom pokoji je manželská postel a v druhém jsou dvě oddělená lůžka, musí být obsazen 4mi platícími osobami.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Funtana Resort - Pavilony Funtana - all inclusive

Hotelový komplex Funtana se nachází ve stejnojmenném rybářsko-turistickém městečku 3 km vzdáleném od Vrsaru, 6 km od Poreče. Na rovině v jeho centru je budova s recepcí, restaurací, kavárnou, aperitiv barem, stánkem s novinami, supermarketem a parkovištěm. Čtyři pavilony se po svahu spouštějí k mořskému pobřeží (tři k bazénu, čtvrtý je trochu stranou). V pavilonech jsou jednolůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky a rodinné pokoje (dva dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi). Pokoje mají balkon na mořskou stranu, SAT/TV, telefon, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci. 

Restaurace a ostatní společné prostory jsou klimatizovány. Bezplatná WI-FI je na recepci a u bazénu. Komplex nabízí službu all inclusive - viz ceníková tabulka. K dispozici je venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé a menší pro děti. 

Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce, plážový volejbal, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol, vodní sporty - např. kajaky, vodní šlapadla. Pro děti je zde dětské hřiště, trampolína. Další hry, ideální pro náctileté jsou: kulečník, stolní fotbal, videohry. Komplex zajišťuje celodenní a večerní animaci (kromě soboty) pro děti a dospělé. Animace pro dospělé: stolní tenis, zumba, aquaerobik, aerobik, plážový volejbal a další. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací. Večery s živou hudbou na terase. Upozorňujeme, že animátorský program se může měnit dle obsazenosti komplexu a je včetně sportovních aktivit v ceně all inclusive.

Pláže jsou skalnaté, betonové a kamenité, vzdálené 20-50 m. Část pláže je upravená oblázkovo-štěrková s pozvolným vstupem, dlouho mělká, přizpůsobena pro děti a neplavce. 

Mezi Porečí a Vrsarem se nachází malá rybářská vesnička Funtana, jež je příležitostí pro každého turistu, který se touží, kromě odpočinku, seznámit s místními lidmi. Vesnice dostala jméno podle pramenů pitné vody, které v dávných dobách plnily vodovody římských vil nedaleko odtud. Dnes se název osady vztahuje také na jiný druh pramene. Funtana nabízí svým hostům prožití skutečné harmonii s přírodou.