Gradac - Bartul vila - apartmány **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Gradac - Bartul vila - apartmány **

Je nejjižnějším místem Makarské riviéry, ležícím pod mohutným masivem hory Rilič. Bývalá rybářská vesnice, která byla vybudována na zbytcích římské osady Labineca. Město leží uprostřed zeleně u jadranské magistrály. Zdejší oblázkové pláže patří k nejkrásnějším na Makarské riviéře.

Poloha: do 200 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

domácí zvířata - nejsou povolena

Destinace: Bartul vila - apartmány

Vzdálenost vily Bartul od moře je 170 m a od centra města cca 200 m. Ve vile se nabízíme apartmán 1/3 a 1/4+1 (2/2+1), jsou směrované na mořskou stranu (bez výhledu na moře). Oba jsou umístěné v přízemí, jsou kompletně vybavené – s klimatizací a WI FI. Před vilou je terasa s grilem, parkování zajištěno v blízkosti vily. Sportovní vyžití v dostupnosti 300 m.

Bartul vila - BUS: Vila se nachází 200 m od centra a 170 m od moře. K dispozici je apartmán v přízemí s balkonem pro 4-6 osob – typu 2 samostatné ložnice + 2 přistýlky formou rozkládacího gauče, situovaný směrem k moři (není výhled na moře). Klimatizace je možná pouze za příplatek, WI-FI zdarma. Před vilou se nachází terasa s grilem. Parkování je zajištěno v blízkosti vily.