Gradac - Labineca depandance ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: depandance Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Gradac - Labineca depandance ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén vnitřní, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, kavárna, terasa, dětské hřiště, sauna, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, škola potápění, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU JE ZDARMA

1/2+2 rodinný pokoj se skládá z jedné dvoulůžkové ložnice a denní místností s gaučem pro 2 osoby (doporučujeme pro 2 děti do 12 let).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2022 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Labineca depandance: Hotel se nachází přímo u pláže, cca 500 m od centra městečka Gradac na Makarské rivieře. 

Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky (70 cm x 155 cm) a rodinné pokoje 2+2 (rozměr přistýlky (190 cm x 135 cm). Pokoje mají SAT/TV, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, balkon, WI-FI. Pokoje typu Comfort jsou v hlavní hotelové budově a mají navíc minibar. Pokoje typu Premier, Standard jsou v depandanci, vzdálené cca 60 m od hotelu. V pokojích typu Premier je přistýlka o velikosti (140 cm x 180 cm) včetně rodiiného.

Hostům je k dispozici recepce, směnárna, restaurace s terasou, kavárna, aperitiv bar, piano bar u recepce, Cream Café (nápoje za poplatek), sauna (za poplatek), internetový koutek, venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu, dětský bazén, vnitřní bazén s vyhřívanou sladkou vodou (v hlavní sezóně uzavřen), dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, minigolf, hřiště na plážový volejbal, multifunkční betonové hřiště, tenisové dvorce (vzdálené cca 200 m), škola potápění, široká nabídka místních vodních sportů, možnost zapůjčení kol za poplatek. Hotel zajišťuje celodenní animaci pro dospělé a děti (Mini Club). Služby all inclusive začínají v den nástupu od 14.00 hod. a končí v den odjezdu do 10.00 hod. 

Parkoviště, které je přímo u hotelu má omezenou kapacitu, v blízkosti hotelu je veřejné parkoviště. Parkoviště u hotelu i veřejné parkoviště je za poplatek.

Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem, je vzdálena cca 20 m.

Destinace: Je nejjižnějším místem Makarské riviéry, ležícím pod mohutným masivem hory Rilič. Bývalá rybářská vesnice, která byla vybudována na zbytcích římské osady Labineca. Město leží uprostřed zeleně u jadranské magistrály. Zdejší oblázkové pláže patří k nejkrásnějším na Makarské riviéře.