Gradac - Laguna hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Gradac - Laguna hotel ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, sauna, café bar, kosmetický salón, stánek s novinami.

Sport a zábava: fitness studio, tenisové dvorce, stolní tenis, potápění, vodní sporty, půjčovna jízdních kol.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

Plná penze - formou bufetu; light all inclusive - zahrnuje k obědu a večeři 1 nápoj dle vlastního výběru. Nápoje mohou být točené džusy, voda, točené pivo a červené nebo bílé víno.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.4.2021 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

HOTEL: Hotel Laguna je obklopen zelení a nachází se přímo u moře, na okraji městečka Gradac na Makarské rivieře. 

Hotel se skládá ze dvou hlavních budov a depandance A. Společné prostory v hotelu jsou klimatizovány. Hostům je k dispozici recepce, výtah, restaurace, kafé bar, taneční terasa, TV místnost, prodejna suvenýrů, fitness, sauna, parkoviště (za poplatek), WI-FI na recepci. Ke sportovnímu vyžití slouží blízké sportovní centrum, které nabízí tenisové dvorce, stolní tenis a další. Je zde bohatá nabídka vodních sportů, potápění, půjčovna jízdních kol.
Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky typu Comfort, mají SAT/TV, koupelnu, balkon na mořskou stranu. Některé pokoje mají klimatizaci viz ceník.

DEPANDANCE A: Depandance A je umístěná cca 50 m od hlavní budovy. Pokoje jsou zde jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky s koupelnou a balkonem na mořskou stranu. Pokoje mají jednoduché a starší vybavení.  

Pláž je oblázková s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.