Hotel Delfín **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Delfín **

Poloha: 6 km jižně od Poreče se rozkládá oblíbené prázdninové středisko Zelena Laguna s mnoha hotely, apartmány, sportovišti, centrem pro vodní a potápěčské sporty. To vše uprostřed kvetoucí zeleně v těsné blízkosti moře. Množství kaváren, taveren a obchůdků láká nejen k nákupům, ale i k příjemnému posezení po celodenním lenošení na plážích. Do Poreče je spojení jak lodní, autobusové, tak i rekreačním povláčkem nebo lodí (za poplatek).

Pláž: 80 m od hotelu je členitá pláž, upravený vchod do moře, částečně oblázková i kamenitá pláž s betonovými plasty, restaurace, vodní sporty, lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení: recepce, tři restaurace, denní bar, aperitiv bar, vinárna, prodejna suvenýrů, směnárna, bazén s mořskou vodou.

Ubytování: jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s balkonem i bez balkonu, přistýlka - rozkládací lůžko pro dítě do 18 let, není plnohodnotným lůžkem, rodinné pokoje se dvěma ložnicemi (ložnice s manželskou postelí a ložnice se dvěma lůžky). Pokoje na mořskou stranu jsou ve vyšším patře za příplatek (není zaručen výhled na moře). Standardní pokoje nemají manželská lůžka. Vlastní sociální zařízení.

Strava: polopenze je formou švédských stolů.


Stravování: polopenze

Polopenze je formou švédských stolů.

Ubytování: hotel **

Oblíbený kompletně zrekonstruovaný hotelový komplex nacházející se v rekreačním centru Zelena Laguna, pouhých 50 m od pláže. Všechny 1 – 2 lůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení a balkon. Možno zakoupit i pokoje bez balkonu, nachází se v přízemí a nižších patrech (viz sleva). Hotelový vestibul je klimatizován. Je možno i připlatit pokoj orientovaný na mořskou stranu – vyšší patro, nezaručuje výhled na moře nebo rodinné pokoje – na vyžádání (2 ložnice, společná koupelna, balkon), kde je možno ubytovat až 4 osoby. Ve standardním pokoji je možná pouze jedna přistýlka pro děti formou rozkládacího lůžka, není plnohodnotným lůžkem. V hotelu se nachází 3 restaurace, kde je podávána polopenze oblíbenými švédskými stoly, kavárna, denní bar, aperitiv bar, vinárna, prodejna suvenýrů, směnárna, … Možnost doplatku na plnou penzi. Součástí hotelového komplexu je bazén s mořskou vodou. Na pláži je tobogán (za poplatek). Možnost fakultativních výletů.