Karigador - Plavo More vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karigador - Plavo More vila ***

Destinace

Karigador (italsky Carigador) je malá vesnice a přímořské letovisko v Chorvatsku v Istrijské župě, spadající pod opčinu Brtonigla. Nachází se asi 8 km jihovýchodně od Umagu. Sousedními vesnicemi jsou Dajla, Fiorini a Lovrečica.

Poloha: do 2 km od moře

Vybavení: bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, zahrada, gril venkovní.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 16.3. DO 15.4.2023 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ V TERMÍNECH POBYTU DO 24.6. A OD 2.9.!!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Plavo More vila: Vila Plavo More s vlastním venkovním bazénem a zahradou se nachází v malé obci Fiorini na okraji městečka Karigador. Město Novigrad je vzdáleno 5 km, Umag 10 km. Vila nabízí ubytování v apartmánech pro 2 - 9 osob, které jsou umístěné v přízemí a v 1. - 2. patře. Hostům je k dispozici zahrada, venkovní bazén, zahradní gril, WI-FI, parkoviště.

1/3 APT má dvoulůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 1 osobu, SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, balkon.

1/4 APT má 2 dvoulůžkové ložnice (první s manželskou postelí, druhou s patrovou postelí), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, balkon.

1/6 APT má 2 dvoulůžkové ložnice (první s manželskou postelí, druhou s patrovou postelí), denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, balkon.  

1/9 APT má 3 dvoulůžkové ložnice, třílůžkovou ložnici, denní místnost s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, 2 koupelny, klimatizaci, balkon.  

Městečko Karigador má přírodní skalnaté, kamenité a betonové pláže, které jsou vzdáleny cca 1,3 km. Restaurace, bary, obchody jsou přímo v městečku Karigador.