Karlobag - Zagreb hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karlobag - Zagreb hotel ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, aperitiv bar, bazén vnitřní sladká voda, kavárna, večerní hudba.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, posilovna.

DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA!

Pokoje 1/2 BM (hlavní budova) - v případě obsazení 3. i 4. lůžka dětmi do 12ti let je cena následující: jedno dítě je zdarma, 2. dítě platí cenu na 4. lůžku 2-16 let (zdarma může být pouze jedno dítě).

Pokoje 1/2 bez balkonu (hlavní budova nebo villa Pinia) - v případě obsazení 1/2+1 pokoje 1 dosp. osobou a 2 dětmi do 12 let má jedno dítě slevu 50% základní ceny a druhé dítě 30% základní ceny (jedno dítě je na řádném lůžku, druhé na přistýlce).

Dospělá osoba v 1/1 pokoji je cena při obsazení dvoulůžkového pokoje pouze 1 osobou (single use).

Domácí zvířata na předchozí vyžádání (5 EUR/den platba na místě).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 31.3.2021 SLEVA 17 % Z CENY UBYTOVÁNÍ (LAST MINUTE OFFER 2022). Slevy se nesčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Zagreb hotel: Hotel Zagreb se nachází v městečku Karlobag, na úpatí pohoří Velebit, přímo u moře, obklopen zelení. Od centra města je vzdálen 300 m. Hotel se skládá z hlavní budovy a z depandance nazvané villa Pinia; celkem je zde 104 pokojů, které jsou dvoulůžkové s možností jedné až dvou přistýlek, všechny pokoje jsou klimatizované, s vlastním sociálním zařízením, SAT/TV, telefonem, malou ledničkou, s balkonem směrem na moře a ostrov Pag nebo bez balkonu. Nově nabízíme také pokoje typu SUITE – 44m - 2 spojené pokoje - ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, veliká koupelna + další WC, balkon, jeden vchod. Pokoje s balkonem jsou pouze v hlavní budově, pokoje bez balkonu se nacházejí v hlavní budově i ve ville Pinia (u pokojů bez balkonu nelze předem zaručit, v které budově budou klienti ubytováni).

Hotel nabízí buď službu all inclusive nebo polopenzi (v hlavní sezóně možné pouze all inclusive). Hostům je k dispozici recepce, restaurace, kavárna, bar s terasou, wellness centrum (sauna, vířivky, masáže), konferenční místnost, venkovní bazén. Ke sportovnímu vyžití slouží víceúčelové hřiště na míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisový kurt. Hotel pořádá večery s živou hudbou a také organizuje výlety. Pláž je převážně betonová a kamenitá, 300 m dlouhá, vzdálená 50 m od hotelu; krásná oblázková pláž Tatinja se nachází 300 m od hotelu, zde je i bar, pizzerie, parkoviště. Nedoporučujeme osobám s pohybovým omezením - více schodů.

Destinace: Karlobag, založený již ve 4. století, se nachází na konci oblasti zvané Chorvatské přímoří, na pevnině, pod Velebitem, naproti ostrovu Pag, kam lze s výhodou využít dopravu vodním taxi. V blízkosti přístavu je  několik obchodů a restaurací nabízejících řadu gastronomických lahůdek středomořského a kontinálního velebitského stylu. Pláže jsou tu převážně betonové a kamenité, nedávno byla vybudována krásná oblázková pláž Tatinja včetně potřebného zázemí a občerstvení.