KAŠTEL ŠTAFILIĆ, Rekreační areál RESNIK **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

KAŠTEL ŠTAFILIĆ, Rekreační areál RESNIK **

Rodinná dovolená u moře, až 2 děti na přistýlce zdarma!
Rekreační areál Resnik je obklopen zelení mezi Trogirem a Kaštel Štafilić. Celé zařízení se skládá z hotelu Resnik a bungalovů Resnik, které se nachází 40 -150 metrů od moře. K hotelu patří soukromá oblázková pláž. Letiště ve Splitu je vzdálené přibližně 1 km.

Pláž: krásná oblázková pláž, drobné kamínky, místy hrubší písek, pozvolný vstup do moře s oblázkovým dnem, zčásti betonové molo.

Vybavení a služby: restaurace, bar, stolní tenis, tenisové kurty, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, pojištěné parkoviště, turistické a běžecké stezky.

Služby za poplatek: pronájem lehátek, slunečníků a dalších rekvizit na pláži, jídlo a nápoje v plážovém baru, tenisové dvorce, internet.

Centrum města - 1 km, Trogir - 7 km.
Bus cca 200 m, jezdí směr Trogir nebo směr Split zhruba každých 30 minut.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): 14:00 hod
odjezd (check-out): 10:00 hod

Stravování: all inclusive

All inclusive: plná penze formou bufetových stolů včetně nápojů (snídaně 7.00-9.30, oběd 12.00-14.00, večeře 18.30-20.30), odpolední zmrzlina pro děti 16:00 mimo soboty. Nápoje: točené pivo, stolní víno (bílé, červené), voda, nealkoholické nápoje 10:00-22:00.
Poznámka – all inclusive nezahrnuje konzumaci v baru na pláži a á la carte v restauraci.

Ubytování: hotel **

Jednoduše zařízené 2lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, vybaveny vlastním sociálním zařízením, telefonem, balkonem.
Jednoduše zařízené bungalovy 2+2 vhodné pro nenáročné klienty, kteří vyhledávají pobyt v přírodě. Bungalovy mají vlastní sociální zařízení a venkovní terasu s posezením.
Bungalovy s označením B byly v roce 2006 zrenovovány.
Pokoje a bungalovy s klimatizací za příplatek.