Klek - Bonaca apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Klek - Bonaca apartmány ***

Poloha: do 400 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, trezor na recepci , cukrárna, restaurace a lá carte, dětské hřiště, pošta, ambulance, internetový kout, supermarket, tržnice, parkování, recepce centrální.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, půjčovna lodiček, petanque, půjčovna šlapadel, hřiště fotbalové.

Možnost dokoupení stravy na místě v některé restauraci střediska Klek - dle místní cenové nabídky.

WI-FI připojení k internetu - pro APT 1/2+2 v blízkosti recepce a letní kuchyně, pro APT 2/2 v okolí apartmánů - ZDARMA.

Minimální pobyt bez doplatku jsou 4 noci, kratší pobyt se účtuje s přirážkou 30% k ceně pobytu.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.4.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % !!! Slevy se nesčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Bonaca apartmány:  Apartmány Bonaca se nacházejí v centru malého přímořského městečka Klek, které leží v nádherné zátoce pod Jadranskou magistrálou mezi Splitem a Dubrovnikem. Osada kdysi byla součástí slavné Dubrovnické republiky, ale nyní zde žije jen asi 200 obyvatel, kteří pěstují ovoce a zeleninu, zabývají se rybolovem a turistikou. Klek obklopují stoleté olivovníky, oleandry a jiná středomořská flóra. Je místem pro příjemnou dovolenou. Ubytování je možné v apartmánech typu 2+2 s možností přistýlky pro 5. osobu (doporučujeme pro malé dítě), apartmány mají jednu samostatnou ložnici (2 samostatná lůžka, možnost spojení v manželské lůžko) a rozkládací gauč v denní místnosti. Další možností jsou dvouložnicové apartmány (bez možnosti přistýlky). Všechny apartmány mají: SAT-TV, možnost klimatizace za poplatek, ledničku, kompletně vybavenou mini kuchyni, jídelnu, koupelnu, terasu. V letovisku je hostům k dispozici: ambulance, pošta, směnárna, novinový stánek, prodejna suvenýrů, kostel, restaurace (a`la carte), aperitiv bary, mini markety, pizzerie, cukrárna. Je zde možnost pronájmu: skůtry, vodní šlapadla, slunečníky, lehátka, motocykly a kola. Ke sportovnímu slouží tenisový kurt, stolní tenis, minigolf, hrište pro hru «boccia», dětské hřiště, v blízkosti nové fotbalové hřiště. Všichni hosté mají možnost využít velkou, plně vybavenou zastřešenou letní kuchyň s krbem pro grilování. V kuchyni je kompletní jídelní servis, zajištěno je i dřevo na grilování. Ideální pro společenské akce. Použití letní kuchyně je ZDARMA! Trávníky pro děti hned vedle letní kuchyně se zázemím pro naše nejmenší hosty: houpačky, prolézačky.

Trezor na recepci, žehlička, vysoušeč vlasů, rychlovarná konvice, toustovač, půjčovna tenisových raket, stolní tenis, badminton, fotbalové míče a další k zapůjčení na recepci.

Jsou zde dvě velké pláže, na hlavní pláži je nový velký AQUAPARK pro děti, na druhé straně pláže se nachází BEACH BAR A AQUAPARK, je zde půjčovna šlapadel, slunečníky, kitesurfing (SANDY BEACH UŠĆE).

Velkou výhodou tohoto místa je široká možnost jednodenních výletů, jako jsou vodopády Kravica, návštěva Dubrovníku, Korčuly, Stonu, Mostaru. Velmi lákavá nabídka je pořádání fisch-pikniku přímo majiteli střediska se zážitky z rybolovu.

Dalším lákadlem pro klienti může být i nabídka domácích produktů rovněž od majitele střediska. Přímo na recepci je možné zakoupit kvalitní vína jako „Rose“, Plavac mali – Čača moj“ a „Pošip“, dále Rakije nebo domácí marmelády, olivový olej a další.

Destinace: Tato malá obec leží při magistrále, 35 km jižně od přístavu Ploće. Nachází se v hustém olivovém háji, přímo na břehu moře, asi 42 km do Gradacu a 70 km od Dubrovníku. Přímo v místě je hranolová obranná věž „Monkovića kula“ s kaplí a zbytky hradeb (17.-18. stol.). Vysoko nad Klekem (asi 2 km) jsou zříceniny hradu „Smrdengrad“, nedaleko něho velká nekropole s náhrobními kameny – stećky. Velká oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody je jeden z důvodů, proč je toto středisko vyhledáváno milovníky rodinné dovolené. Krásné pláže jsou i v blízkých osadách Duboka a Komarna.