Klenovica - apartmány Meia

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Klenovica - apartmány Meia

Původně rybářská vesnička, dnes idylické turistické letovisko na pobřeží Kvarnerského zálivu, které si dosud zachovává svou klidnou a velice příjemnou atmosféru. V letovisku jsou restaurace a obchody s potravinami, chybí však bohaté služby, kterými disponují hotelové a apartmánové komplexy známých turistických středisek. Toto pobytové místo je vhodné pro klienty toužící po klidné dovolené, zvlášť pro rodiny s malými dětmi. Pláž je zde oblázková a místy i skalnatá s betonovými platy. Svou polohou je místo vhodné pro podnikání výletů do okolí.
Vila Meia s pěknými a prostornými apartmány *** (I. kategorie) se nachází v klidné zahradě ve vzdálenosti cca 200m od moře. Místa na parkování jsou k dispozici u objektu.
Pláž: oblázková cca 200 m
Naše hodnocení: pro ty, kteří dávají přednost ubytování v soukromí, velmi pěkné ubytování, příjemní majitelé

Stravování: vlastní

Individuální, kuchyňky v apartmánech jsou pro vaření velmi dobře vybavené

Doprava: vlastní

možnost autobusové dopravy z Prahy a Brna

Ubytování: apartmán

Apartmán pro 4-6 osob (A/4): Apartmán tvoří dvě samostatné 2 lůžkové ložnice, velká obytná místnost s roz kládacím gaučem (1-2 přistýlky), jídelním stolem a TV, vy bavená kuchyň a koupelna s WC. Apartmán má velký balkon s po sezením a nabízí krásný pohled na moře a ostrov Krk. Na zahradě je klientům k dispozici sprcha a krb.
Apartmán pro 6-7 osob (A/6): Nový luxusní apartmán tvoří tři samostatné 2 lůžkové ložnice, vybavená kuchyň s velkým jídelním stolem a TV, koupelna a dvě WC. Apartmán má dva balkony - jeden velký s posezením a druhý menší, oba s krásným pohledem na moře a ostrov Krk. Na zahradě je klientům k dispozici sprcha a krb.