Korčula - Port 9 Aminess residence ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Korčula - Port 9 Aminess residence ****

Port 9 Aminess residence - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě. Autobus na ostrov Korčula nezajíždí, trajektem z přístavu Orebič cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Dominče do místa ubytování ve městečku Korčula NENÍ ZAHRNUT V CENĚ (hotelové společnosti jej neposkytují). Klienti si vše zajišťují sami svépomocí a platí na místě (využití místní taxi služby, místní hromadné dopravy).  Do Aminess Port 9, který je vzdálený cca 500 m od přístavu Dominče, je možné dojít pěšky.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, obchod s občerstvením, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, dětské hřiště, pivnice, samoobsluha, taverna.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, potápění.

Dětská postýlka pro děti do 4 let (na vyžádání) ZDARMA.


SLEVA 10% - cena je již vypočtena se slevou v termínu 30.9.-7.10. ! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 6.4. SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10 % V TERMÍNECH 20.5.-17.6. (SPO -10 %)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Patří k nejcennějším městským památkovým rezervacím na chorvatské přímoří. Stará část Korčuly leží na vyvýšeném poloostrůvku spojeném s pevninou jen úzkou šíjí. Je ze všech stran obklopena hradbami ze 14.-16. stol. Na obejití hradeb je třeba 15-20 minut. Z opevnění vynikají čtyři národní věže, válcové bašty, z nich je nejmohutnější Barbarigo v přístavu. Hradby jsou přerušeny dvěma branami, a to Mořskou branou a Pevninskou branou. Střed starého města tvoří na nejvyšším bodě Strossmayerovo náměstí s goticko-renesanční katedrálou sv. Marka ze 16.-17. stol. Součástí je baptisterium ve zvonici katedrály. Sousední Opatský palác s opatskou klenotnicí, cenné liturgické předměty, obrazy, sochy aj. Komplex náměstí doplňuje nejstarší korčulský kostel, kostel sv. Petra ze 14. stol. V blízkosti je dům, kde se údajně narodil slavný cestovatel Marco Polo - dům se však nedochoval, zůstala jen věž (pozorovatelna), kde je mu věnována expozice.

Ubytování: apartmán

Typy apartmánů: Port 9 Aminess residence

Aminess Port9 Residence, která se nachází v klidné oblasti stejnojmenného letoviska, nabízí relaxační rodinnou dovolenou v moderních apartmánech obklopených olivovníky, borovicemi, cypřiši a fíkovníky. Nachází se v klidné „Zátoce mušlí“, cca 3 km od centra města Korčula a cca 300 m od trajektiště Orebić-Dominče.

Pokud cestujete s dětmi, najdete zde vše, co potřebujete, od pláže a bazénů až po restaurace, bary, špičková zábavní a sportovní zařízení.

VINEA - Typ A (1/2+2) (38 m2)- 1 ložnice se 2 lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby  - Celkem v resortu 36 jednotek.

OLEA - typ B (2/2+2) (57 m2) - 2 ložnice se 2 lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, druhé WC. Celkem v resortu 24 jednotek.

NAVIS - Typ C (1/3+2) (40m2) - 1 ložnice se 3 lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Celkem v resortu 32 jednotek.

Všechny jsou vybavené koupelnou se sprchou, fénem, telefonem, WiFi a internetovým připojením, LDC TV, klimatizací.

Hostům je k dispozici recepce, centrální restaurace, lobby aperitiv bar, pivnice, taverna, terasa, snack bar, koktejl bar, (cca 10 různých restaurací a barů), TV místnost, kadeřnický salón, obchod se suvenýry, samoobsluha v přilehlém kempu, WI-FI, nehlídané parkoviště Středisko má 2 venkovní bazény s mořskou vodou (100 m2 i 70 m2), pro dospělé pak ještě 1 venkovní bazén se sladkou vodou (400 m2). Pro děti je zde dětský bazén se sladkou vodou (60 m2), dětské hřiště. V hlavní sezoně středisko zajišťuje animaci pro děti (Mini klub) i dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce s umělým povrchem, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry (beach voley, košíková-umělý porvrch), vodní sporty, Aquapark a další. V blízkosti je potápěčská škola. Pláže jsou oblázkové, písčité i přírodní skalnaté se schůdky do moře, vzdálené cca 100 m. Jedna z pláží je velmi vhodná pro děti, neboť pláž je ze sypkého písku a postupně se svažuje do moře. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Je zde možnost pro návštěvu města Korčula využít lodní taxi.