Krk - Koralj Valamar hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krk - Koralj Valamar hotel ***

Hotel Valamar Koralj se nachází v zátoce obklopen borovým hájem, cca 900 m od centra městečka Krk na ostrově Krk. S centrem městečka jej spojuje přímořská promenáda.

Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové typu Classic, Superior a rodinné (2+2) typu Junior Family Suite. Pokoje mají SAT/TV, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci. Pokoje Classic jsou bez balkonu do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Superior jsou s balkonem do parku a pokoje Romantic jsou s balkonem na mořskou stranu. Přistýlka je možná pouze v pokojích typu Classic. Pokoje Junior Family Suite mají dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon na mořskou stranu. 

Hosté mají k dispozici recepci, směnárnu, restauraci s terasou, cocktail bar, tavernu Koralj, trezor na recepci (za poplatek), sauna, wellness centrum, fitness, venkovní bazén s vířivkou, bar u bazénu, bar na pláži, parkoviště

Ke sportovnímu vyžití slouží v blízkosti hotelu ve sportovním centrum (cca 300 m od hotelu) tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, možnost zapůjčení jízdních kol, bohatá nabídka místních vodních sportů. Potápěčské centrum je v městě Krk. V hlavní sezoně hotel zajišťuje zábavné a sportovní animace.  

Pláže jsou kamenité, betonové, oblázkové vzdáleně cca 80 m od hotelu. Pláž je s písečným mořským dnem. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. V blízkosti je nudistická pláž.

*********  OPATŘENÍ COVID-19 **************

Pokojské nevstupují denně do pokojů pro provedení úklidu, pouze na předchozí objednávku úklidu na recepci (nutno nahlásit minimálně 1 den předem). Jednou za 4 dny pobytu je úklid bezplatný (zahrnuje také výměnu ručníků, ložního prádla a doplňování hygienických potřeb), úklid navíc je účtován 20 EUR za pokoj.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, bazén venkovní, wellness centrum, aperitiv bar, pláž také FKK, kavárna, terasa, televizní místnost, grill bar, jacuzzi společná, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, konferenční místnost, kosmetický salón, sál pro semináře, internetový kout, solárium, večerní hudba.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, sportovní centrum, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

Domácí zvířata mají zakázán vstup do společných prostor hotelu !

1/4 pokoji Junior Family Suite, BM má dvoulůžkovou ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2020 SLEVA (EB) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.