Krk - Lovorka depandance vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: depandance Doprava: vlastní Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krk - Lovorka depandance vila ***

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, WI-FI k dispozici dle popisu, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, terasa, tobogán, lobby-aperitiv bar, vinárna, večerní hudba, restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, fitness studio.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!

Až dvě děti do 12 let na přistýlkách (3., 4. lůžko) v pokoji Suite se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!

Domácí zvířata nejsou povolena.

Možnost dokoupení obědů včetně 1 nápoje.

SLEVA 10 % - uvedená cena je již vypočtena se slevou 10 %. Platí v termínech 15.4.-22.4.2023, 6.5.-13.5.2023, 27.5.-3.6.2023 a 16.9.-28.10.2023. Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Platí v termínech 1.4.-15.4.2023, 22.4.-6.5.2023, 13.5.-27.5.2023 a 3.6.-16.9.2023.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Lovorka depandance vila

Depandance vila Lovorka je depandancí hotelu Dražica a nachází se cca 800 m od historického centra města Krk, kde jsou restaurace, kavárny, obchody se suvenýry. Depandance Vila Lovorka je obklopena zelení a borovicemi, od hotelu Dražica je vzdálena cca 50 m. Ubytování je zde vhodné pro rodiny s dětmi.

Pokoje v depandanci jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky pro dítě do 12 let a pokoje Suite. Pokoje mají SAT/TV, telefon, trezor, minibar, WI-FI, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci. Pokoje jsou bez balkonu a do parku. Pokoje Suite mají dvoulůžkovou ložnici, denní místnosti s rozkládacím gaučem, předsíňku a některé Suite mají balkon do parku.

Hosté se stravují a využívají všech služeb v hotelu Dražica, kde je jim k dispozici recepce, hotelová restaurace, restaurace á la carte, aperitiv bar, TV místnost, internetový koutek u lobby baru, noční bar, prodejna plážových potřeba suvenýrů, masážní salón, fitness, parkoviště. Hotel má velkou sluneční terasu s koktejl barem, venkovní bazén, dětský bazén, bazén s tobogány, všechny bazény jsou se sladkou vodou. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou za poplatek. Na sluneční terase se konají hudební a zábavné večery. Pro děti i dospělé je v letních měsících zajištěna celodenní animace.

Ke sportovnímu vyžití slouží 2 tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, víceúčelové hřiště, půjčovna jízdních kol, vodní sporty a další. Pláž skalnatá, oblázková a betonová je vzdálena cca 100 m od hotelu. Hlavní koupaliště je vzdálené cca 1 km od městečka a nabízí písečnou pláž s pozvolným přístupem do moře.

Město a přístav leží na západním pobřeží ostrova Krku, má cca 3000 obyvatel. Ve městě se nachází řada památek z nichž nejvýznačnější je katedrála Nanebevzetí panny Marie s dnešním vzhledem ze 12. století. Rovněž městské obranné věže a hradby, které patří do různých údobí jsou z velké části zachovány. Oproti blízké Opatiji, kterou si zvolila za své letní sídlo rakousko-uherská aristokracie, Krk byl vždy místem Chorvatské šlechty. Rozvíjel se tak jako všechna přístavní města směrem do vnitrozemí a podél pobřeží. Zde vznikly také nové hotely a rekreační vily. Město bylo v roce 2003 vyhlášeno v soutěži ostrovních měst nejlepším turistickým městem a obdrželo „Modrý květ“.