Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kučište/Perna (Pelješac) - Komodor hotel **

Hotel Komodor je starší hotel pavilónového typu, leží cca 3 km od města Orebiče v sousedství městečka Kučište, v části zvané Perna, u křišťálově čistého moře s překrásným výhledem na město a ostrov Korčula. Jedná se o starší hotel, všechny pokoje CK ZEMEK jsou částečně renovovány - sociální zařízení, postele, noční stolky, koberce, závěsy. Skříně, okna a lampy zůstaly původní. Pokoje jsou dvoulůžkové a třílůžkové strana k moři (není zaručen pohled na moře), VŠECHNY VYBAVENY LEDNIČKOU A STOLNÍM VENTILÁTOREM - za letních veder neocenitelné. Doporučujeme pro méně náročnou klientelu.
Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, terasa, TV místnost (možnost uložení zavazadel při příjezdu/odjezdu), malá samoobsluha a stánek s vodními rekvizitami přímo na dvoře hotelu, druhá malá samoobsluha u horní recepce kempu Perna, gril restaurace na pláži s hudebními večery v letních měsících. Hotel nemá funkční výtah.
V přízemí hlavní budovy je jídelna. Vstup do jídelny v plavkách není povolen (polstrované židle). Při první večeři v den příjezdu si vyberete stůl, číšníci Vás zapíší, stůl Vám zůstane po celý pobyt. K večeři salátový bufet bez omezení - lze volit ze 4-5 druhů zeleniny a to rajčata, okurky, krouhané zelí červené nebo bílé, kyselé okurky - chutná obdoba našich "rychlokvašek", červená řepa, papriky, listový salát, k dochucení balsamico a olivový olej.
Nápoje i jídlo není možno vynášet ven ani donášet vlastní dovnitř.
V recepci lze zakoupit přístup na internet. Doporučujeme raději využít internet na pláži v grill restauraci, kde v případě zakoupení občerstvení či nápojů na vyžádání obdržíte 24 hodinový WI-FI přístup zdarma. V recepci je také možno (mimo víkendy) měnit peníze včetně CZK.
Před hotelem se nachází cca 600 m dlouhá oblázková pláž s pozvolným vstupem, vhodná pro děti. Pláž je vzdálena cca 50-200 m od objektu, jsou tu dvě sprchy. Lze zde zapůjčit lehátka za cca 20-25 KN/lehátko/den, slunečníky zde nepůjčují.
Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště pro plážový volejbal kousek od sprch, vodní sporty a další. Vynikající podmínky pro windsurfing a potápění, v blízkosti škola windsurfingu. Uložení vlastního surfu si domlouváte individuálně vedle v kempu Perna, přímo v hotelu to není možné.
U horní recepce před obchodem zastavuje linkový autobus do Orebiče k trajektišti nebo na opačnou stranu do Viganje a Lovište v zadní části poloostrova Pelješac. Určitě si nenechte ujít návštěvu historické Korčuly, lodě odplouvají z Orebiče nebo přímo z hotelového mola - možno cestovat individuálně i organizovaně. Informace o výletech (nejen Korčula, ale i dále do Dubrovníku, Medzugorje atd.) získáte u našeho delegáta, který zde vykonává delegátské schůzky.
AD může být řízena dvěma způsoby. Autobus může přímo zajíždět na poloostrov Pelješac v případě dopravy zajištěné u partnerské dopravní společnosti či může být organiována přestupem na trajekt v přístavu Ploče, kdy trajektem klienti cestují sami bez doprovodu zástupců CK, následný transfer z přístavu Trpanj (polostrov Pelješac) je zahrnut v ceně a je zajištěn os.autem/mikrobusem do ubytovacího zařízení chorvatskými partnerskými společnostmi dle smlouvy s CK. Přesné informace budou uvedeny až v odbavení klienta.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, restaurace a lá carte, televizní místnost, samoobsluha, parkování.

Sport a zábava: plážový volejbal, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, bowling.

První dítě do 12 let řádné lůžko (3.lůžko) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Cena dospělé osoby v 1/1 pokoji je cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use) - na vyžádání, jedná se o pokoj bez lednice.