Lopar - Veli Mel Sunny hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lopar - Veli Mel Sunny hotel ***

Veli Mel Sunny hotel - BUS

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Rab nezajíždí, trajektem z přístavu Valbiska cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer taxi službou z přístaviště Lopar do místa ubytování na ostrově Rab NENÍ ZAHRNUT V CENĚ - KLIENTI SI JEJ PLATÍ SAMI NA MÍSTĚ - orientační cena transferu je cca 150 Kn za 1-4 osoby a jednu jízdu, cca 200 Kn za 5-8 osob a jednu jízdu

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, společenská místnost, salón krásy.

Sport a zábava: tenisové dvorce, animace pro děti, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA !!!

Dítě do 12 let přistýlka se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Neomezené nápoje k večeři.


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Veli Mel Sunny hotel: Hotel Sunny Veli Mel je součástí střediska Sunny San Marino, které se nachází v místě Lopar, cca 12 km od centra města Rab. Pokoje jsou jednolůžkové (15 m2) a dvoulůžkové s možností přistýlky (dvoulůžko a pohovka, 19 m2). Všechny pokoje mají LCD SAT/TV, telefon, koupelnu, klimatizaci, balkon, bezplatnou Wi-Fi, v hotelu je výtah. Stravování probíhá v centrální restauraci s bohatým výběrem (společná pro všech 5 hotelů střediska San Marino).

Dále je v rámci střediska hostům k dispozici aperitiv bar s taneční terasou, trezor na recepci, TV místnost, obchod s potravinami, dětská herna, lobby bar v Plaža Family hotelu. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, malé hřiště na míčové hry (košíková, házená, kopaná), hřiště na plážový volejbal, nabídka vodních sportů, půjčovna jízdních kol.

V blízkosti se nacházejí restaurace, bary, obchody, kadeřnický a kosmetický salón, potápěčské centrum, dětské hřiště. Možnost výletů pěšky nebo na kole po značených stezkách. Velká písečná pláž Rajska Plaža, dlouhá 1500 m, je vzdálená cca 200 m od objektu. Je nejideálnějším místem pro rodiny s malými dětmi. Mořská voda je hloubky tzv. po kotníky do vzdálenosti 100 metrů! Na pláži jsou sprchy, převlékací kabinky, lehátka a slunečníky (za poplatek). V blízkosti jsou další menší písečné pláže, a také tři pláže pro nudisty (Sahara, Ciganka, Stolac).

Středisko zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé (v hlavní sezóně). Denní animace pro děti bude probíhat v kempu San Marino. Večerní hudební programy a mini disco zůstávají na terase restaurace střediska.

Destinace: Lopar je malá obec na severním pobřeží ostrova Rab, vzdálená 14 km od města Rab. Je odsud dobré trajektové spojení do přístavu Valbiska na ostrově Krk. Na každém kroku se můžete těšit z překrásné přírody a čistého moře. V místě se nachází několik nádherných pláží, z nichž je proslulá poměrně široká, 1,5 km dlouhá písečná Rajská pláž (Rajska plaža, v sousedství turistické středisko San Marino) s velmi pozvolným vstupem do moře (tobogan, skluzavky). Moře je mělké i velmi daleko od břehu. Ideální pro rodinnou rekreaci s dětmi, bezpečné koupání pro malé děti i dospělé neplavce. Jsou zde i dvě nudistické pláže - Sahara a Ciganka.