Lovran - Hotel Lovran - 4 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lovran - Hotel Lovran - 4 noci

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: recepce, kadeřnictví, restaurace, bar, masáže, kavárna, terasa, tenisové kurty, parkoviště, wellness.

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, půjčovna kol, jachting, šlapadla, vodní sporty.

možnost dokoupení večeří za 270 Kč/osobu/den
dětská postýlka na vyžádání 6 Eur/den- platba na místě

Pláž : oblázková, přírodní : Hotel Lovran se nachází v pěkném přírodním parku, 50 metrů od moře a je obklopen středomořskou květenou. Vzdálenost do historického centra městečka Lovran je 150 metrů. V roce 2003 prošel hotel kompletní rekonstrukci. Skládá se ze dvou vil z počátku 20. století, které jsou spojeny recepcí a caffe barem. Pokoje jsou vkusně a stylově zařízeny. Pokoje na mořskou stranu nabízejí krásné panoramatické výhledy na moře. WIFI zdarma.
Hotel Lovran disponuje 53 pokoji - jednolůžkovými, dvoulůžkovými a 3 hotelovými apartmány (suite). Suite mají jednu ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem pro další 2 osoby. Každý pokoj má koupelnu se sprchou a WC, telefon, SAT-TV. Některé pokoje jsou s klimatizací a pokoje s výhledem na moře mají možnost 1 přistýlky, pokoje směrem na parkovou stranu jsou pouze dvoulůžkové.
Stravování : snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeří za 270,-Kč/osobu/den
Wellness : V hotelu se nachází Laurana SPA - moderní wellness centrum, které nabízí širokou škálu léčebných služeb na nejvyšší úrovni v Chorvatsku. Oáza pohody se rozprostírá na dvou podlažích a k dispozici jsou tři místnosti pro individuální procedury a konzultace, lázeňská oáza s parní lázní pro dvě osoby, wellness oáza s bio saunou, infra saunou, Kneippovy sprchy, posilovnou s výběrem osvěžujících čajů a ovoce. Terapeuti nabízejí různé kúry na uklidnění těla i dušie
Sport : K dispozici jsou i tenisové kurty Pro sportovní vyžití můžete využít sportovních nabídek z okolí: potápění, jachting, půjčovna kol, turistika a mnoho dalších aktivit po celý rok.
Dětská postýlka na vyžádání 6 Eur/den- platba na místě
Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci a 100% platbě do 30.4.2018
sleva 10% pro pobyty 6 a více nocí , sleva 5% pro pobyty 4 a 5 nocí