Lumbarda - Borik hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lumbarda - Borik hotel ***

Cena obsahuje


7x ubytování
7x snídaně - švédský stůl
úklid pokoje
výměna ručníků
závěrečný úklid
klimatizace
WI-FI na recepci
lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství)
trezor na recepci

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa.

Sport a zábava: stolní tenis, půjčovna jízdních kol.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2021 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Východní část ostrova Korčula zdobí město Lumbarda, rozsáhlé, netypické, ekologicky čisté s bohatou vegetací, vzdálené od města Korčula 6 km. Se svými 7 kopci Lumbarda ve svých ňadrech chrání vinohrady známého vína “Grk”. Kopce se spouštějí do mírných písčitých pláží s pohledem na 20 malebných ostrůvků, rovněž tak na 2 větší ostrovy Mljet a Lastovo. Lumbarda, slunečný stejně jako ostrov Hvar, je místo rybářů, rolníků, sochařů, malířů a především pohostinných domácích, kteří Vám jistě rádi otevřou svoje srdce ve svých apartmánových domech

Borik hotel: Hotel Borik se nachází v městečku Lumbarda na ostrově Korčula. Je umístěn v mírném svahu přímo nad mořem, od centra městečka je vzdálen cca 100 m. Hotel je obklopen vlastní zahradou a skládá se z hlavní dvoupatrové budovy, která je umístěna v zrekonstruované kamenné budově z roku 1906 a třípatrové depandance (běžná budova).

V hlavní budově hotelu Borik jsou pokoje bez balkonu směrem do parku (města). Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové a jednolůžkové. Pokoje mají SAT/TV, telefon, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci.

V depandanci hotelu Borik jsou pokoje dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové. Pokoje mají SAT/TV, telefon, koupelnu s vysoušečem vlasů, balkon směrem do parku (města) nebo na mořskou stranu. Pokoje na mořskou stranu mají klimatizaci. U některých pokojů do parku je také možnost klimatizace.  

Hostům je k dispozici recepce, trezor na recepci, směnárna, restaurace s venkovní terasou, aperitiv bar, restaurace á la carte, WI-FI na recepci, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství), parkoviště (za poplatek). Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, stolní fotbal, půjčovna jízdních kol. V hotelu je také nabídka místních výletů (ostrov Korčula, Mljet, Hvar, Lastovo, Dubrovník a jiné).

Oblázková pláž Tatinje je vzdálena cca 200 m., kamenitá a písečná pláž Bilin žal je vzdálena cca 800 m., písečná pláž Pržina je vzdálena cca 1 km.

Poznámka: DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO A STRAVU - ZDARMA.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2021 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.