Makarska - Khalani Aminess Beach hotel *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Makarska - Khalani Aminess Beach hotel *****

Khalani Aminess Beach hotel

Aminess Khalani Beach Hotel s majestátním pohořím Biokovo v pozadí a nádherným výhledem na moře posouvá hranice luxusní dovolené na Dalmácii. Nachází se 20 minut chůze od centra města a v bezprostřední blízkosti jedné z nejkrásnějších přírodních pláží na Makarské riviéře, přírodní oblázkové o délce 250 m. Dopřejte sobě a své rodině dovolenou snů v jediném 5hvězdičkovém hotelu v Makarské.

Hotel má 299 pokojů a apartmánů na osmi patrech, z nichž všechny nabízejí majestátní výhled na moře nebo na pohoří Biokovo. Nabízíme zde tyto typy pokojů:

S2A Atrium dvoulůžkový pokoj (34-36,5 m2) pohled do atria hotelu ; oddělené postele + přistýlka; min. 2 osoby; max. 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti

S2DB Dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí a balkonem (34-42 m2); oddělené postele + přistýlka; min. 2 osoby; max. 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti

S2DBS Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí a balkonem na moře (34-42 m2); oddělené postele + přistýlka; min. 2 osoby; max. 3 dospělí nebo 2 dospělí + 1 dítě

S2LBS Luxusní dvoulůžkový pokoj s balkonem, výhled na moře (34-42 m2); oddělené postele + přistýlka; min. 2 osoby; max. 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti

Všechny pokoje mají koupelnu se sprchovým koutem, kávovar Nescafé a varnou konvici, fén, Wi-Fi, SAT/TV, klimatizaci, telefon, trezor, minibar.

Hotelová restaurace s velkolepou střešní terasou nabízí bohaté bufetové snídaně a večeře výborný výběr místních i mezinárodních jídel, výběr dezertů, tematické večeře.

Pro děti jsou zde krásně navržené herny, a to jak pro miminka, tak děti do 12 let, herna pro teenagery, venkovní hřiště a vodní atrakce.

Miramì Fun Factory – dětská zóna s oddělenými hernami pro děti ve věku 0–3 a 4–10 let, tématické dny pro nejmenší (0–10 let), hlídání dětí (zdarma v Miramì Fun Factory, mimo pracovní dobu zpoplatněno), plavecká škola pro děti od 4 do 10 let plážové hračky a rodinné hry.

Večerní program: Miramì Mini Disco, Miramì Bubble Party, vnitřní minikino, Klaunská zábavná show), moderní dětské venkovní hřiště, herny pro kojence a děti od 4 do 10 let, venkovní dětský bazén. Zábava je k dispozici každý den od 9 do 19 hodin.

Vybavení pro teenagery: interaktivní a podnětné hry, workshopy (herní turnaje, stolní hry, kreativní dílny, taneční a STEM workshopy), sportovní turnaje.

Večerní program: Teen herní večery, Teen Hollywood party, Teen neon bash, Teen filmový večer.

Dospělí si mohou vybrat některou z jedinečných aktivit, jako jsou lekce jógy na kouzelných hotelových terasách nebo fitness v moderní tělocvičně.

Na pláži jsou dostupné sprchy a převlékárny, plážový bar Buba.

Ideální místo na procházky, jogging nebo jízdu na kole po atraktivní promenádě přímo pod hotelem, probádání stezek pohoří Biokovo nebo možnost vyzkoušet potápění.

Hostům je k dispozici bazén, posilovna, relaxační SPA centrum na ploše 1 600 m2, krytý bazén (25 m), 10 tenisových kurtů vedle hotelu (za příplatek).

Pro pořádání konferencí je zde konferenční místnost se špičkovým vybavením a možnost organizování transferů z letišť ve Splitu a Dubrovníku - velmi žádané místo pro obchodní akce!

Destinace

Ve středu Dalmácie pod největším horským masivem středohoří Biokovem, se nalézá malebné městečko Makarská. Stará čtvrť ěstečka leží při pobřeží, novější části se šplhají daleko, až pod masiv Biokova. Makarska je vděčna za své jméno římské osadě uccurum, která existovala ve vesnici Makar 2 km od Makarske. Je dnes nejznámnějším turistickým centrem Makarské riviéry zhledem ke svým přírodním krásám. Nad Makarskou vévodí nejvyšší vrch sv. Jure - 1762 m nad mořem. Ve Františkánském lášteře se nalézá největší muzeum mušlí na Balkáně. Ve všech městečkách podél moře je množství hotelů s překrásnými  plážemi, restauracemi, kavárnami, cukrárnami, obchody a diskotékami, či tanečními terasami.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén vnitřní, bazén venkovní, bazén dětský, terasa, dětský klub, dětské hřiště, konferenční místnost, dětský koutek, dětská herna, Spa, restaurace, recepce.

Sport a zábava: tenisové dvorce, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, posilovna, fitness studio.

Dětská postýlka do 4 let (na vyžádání) zdarma.

Domácí zvířata nejsou dovolena.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 17.4. DO VYPRODÁNÍ /ODVOLÁNÍ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10 % PRO TERMÍNY DO 15.7. A 5.8.-19.8.2023 (SPO -10 %). Tato sleva je zahrnuta v ceně.

SENIORSKÁ SLEVA 65+ - 10 % v termínech pobytu do 8.6. a od 16.9.2023. Slevy se nesčítají. Sleva není zahrnutá v ceně.