Mala Luka - Mala Luka apartmány **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mala Luka - Mala Luka apartmány **

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: restaurace a lá carte.

Dítě do 3 let bez lůžka a stravy - zdarma.

WI-FI připojení k internetu pouze na recepci.

Domácí zvířata nejsou povolena.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 3.6. a od 9.9.! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 30.4.2023 SLEVA 5 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Mala Luka apartmány: Zátoka Mala Luka je od centra města Omiše, jehož historie začíná v době antické, vzdálená tři kilometry.

Malá Luka se vyznačuje krásnou pláží a najdete zde kvalitní restauraci se středomořskou kuchyní, bar a 18 kompletně vybavených čtyřlůžkových apartmánů, které mají 2 oddělené dvoulůžkové ložnice, z nichž každá má možnost přistýlky. Všechny apartmány jsou prostorné, mají starší nábytek, určené pro velmi nenáročnou klientelu. Mají sociální zařízení, kompletně vybavený kuchyňský kout, velikou jídelnu s obývací místností se SAT/TV, prostornou terasu s pohledem na moře a stůl se židlemi. Lze předem dokoupit stravu, která se podává přímo v tamní restauraci (stravu musí čerpat ve stejné formě všechny osoby z apartmánu). Mobilní klimatizace je na předchozí vyžádání a je za poplatek.

Hosté si mohou vychutnat soukromou atmosféru daleko od problémů městského života. Na dlouhých oblázkových plážích s křišťálově čistým mořem, s útulnými romantickými zátokami, zde každý může najít své klidné místo.

Destinace: Zátoka Mala Luka je od centra města Omiše, jehož historie začíná v době antické, vzdálena tři kilometry. Toto místo je ideální pro ty, kteří chtějí utéct před městským shonem. Na dlouhých oblázkových plážích s křišťálově čistým mořem, s útulnými romantickými zátokami, každý může najít své klidné místo.