Mirca - Magical Island Home Mary - studio ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mirca - Magical Island Home Mary - studio ****

Kamenný dům (doslovně magický ostrovní dům) v srdci olivového háje s krásným výhledem na moře nabízí ojedinělý zážitekt. Je vzdálený 120 m od moře, 900 m od vesnice Mirca, 2,5 km od města Supetar.

Dům nabízí nově vybudované, stylově vybavené studio apartmán pro 2-3 osoby, které je plně vybaveno -  klimatizace, LCD TV/SAT, WIFI, kuchyňský kout s elektrickou dvojitou varnou deskou, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, koupelna, venkovní gril, venkovní bazén s lehátky a slunečníkem, možnost zapůjčení jízdních kol. Parkování u domu.  Domácí zvířata jsou povolena.

Vstup do olivového háje je z hlavní silnice vzdálené cca 200 m.

Nejbližší restaurace je od domu 400 m, pláže v blízkosti malé zátoky jsou oblázkové i přírodní, kamenité. S majiteli je možnost domluvit pronájem automobilu, člunu. Je tu bohatá možnost výletů do okolí - pláže, jeskyně, cyklotrasy. Neobvyklý klid s vůní levandule zajistí maximální odpočinek. S majiteli je možno se domluvit česko-slovensky.

Doplňující informace k autobusové dopravě: Autobus na ostrov Brač nezajíždí, trajektem z přístavu Split cestují klienti sami bez doprovodu zástupců CK, trajektové lístky jsou zahrnuty v ceně. Transfer z přístaviště Supetar do místa ubytování na ostrově Brač je zahrnut v ceně, je zajištěn mikrobusem, osobním autem chorvatskými partnerskými společnostmi, taxi službou.

Poloha: do 150 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.