Mirca - Mirca vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mirca - Mirca vila ***

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: parkování, gril venkovní.

Sport a zábava: půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY

Mirca vila: Apartmány "Mirca" se nacházejí 2 km od Supetaru v městečku Mirca. Dům s apartmány se nachází v nové, klidné osadě Mirca, přímo na břehu moře. Všechny apartmány mají TV/SAT, klimatizaci, ve dvoře - venkovní gril, zahradní nábytek, venkovní sprcha, parkoviště.

Je zde celkem 6xA/2+1 APT - se 2 lůžky, kuchyně s obývacím pokojem a gaučem, možnost přistýlky, sprcha/WC, balkon na mořskou stranu a 4x A/4+1 APT, kde je 2x samostatný pokoj se 2 lůžky, kuchyně s obývacím pokojem a gaučem, možnost přistýlky, sprcha/WC, balkon na mořskou stranu.

Pláže jsou zde přírodní oblázkové, kamenité, skalnaté umístěné v malých klidných zátokách. Nejbližší je oblázková pláž, 10 m od vily. Mezi Mircou a Supetarem jsou krásné zátoky, kde je možnost užívat si samoty.

Sport a zábava: V Supetaru je možné si půjčit kolo, loď, skútr, nabídka výletů, v okolí tradiční taverny.

Destinace: Mirca je vesnicička o cca 350 stálých obyvatelích, která se nachází na severním pobřeží ostrova Brač, necelé 3 km o Supetaru (trajekt). Najdete tu obchod a restauraci i písčitou pláž, ale především nádherný klid prodchnutý autentickou ostrovní atmosférou.