Novalja - Liberty Plaza hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: depandance Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novalja - Liberty Plaza hotel ***

Sport: fitness centrum pro hotelové hosty, venkovní bazény. Nedaleko hotelu je sportovní centrum, 2 fotbalová hřiště, 4 tenisové kurty, běžecká dráha, malé fotbalové hřiště, venkovní tělocvična, v blízkosti je i potápěčské centrum.

Pláž oblázkovo-písečná s pozvolným přístupem do moře je vzdálená cca 15 m od hotelu.

Destinace

Velká zemědělská a rybářská obec a přístav, vzdálená cca 20 km od města Pag. Leží při hlavní komunikaci, 7 km od trajektu v Žigljenu. V okolí jsou velmi krásné pláže (např. Straško, Caska, Trinčel), 2-3 km. Nedaleká pláž Zrće z drobných oblázků s pozvolným vstupem do moře se pokládá za jednu z  nejpůvabnějších na Jadranu, na kterou se klienti ubytovacích zařízení mohou dopravit vláčkem, který jezdí každou půl hodinu. Vybavení pro sportování je v místním autokempu Straško (tenisové dvorce, plážový volejbal, košíková, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol a další).

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, aperitiv bar, terasa, parkování, zahrada, restaurace, recepce.

Sport a zábava: tenisové dvorce, potápění, hřiště fotbalové.

Děti do 5 let bez lůžka se stravou (spí s rodiči nebo ve vlastní postýlce) - ZDARMA

Domácí zvířata nejsou povolena.

SLEVA 5 % - uvedená cena je již vypočtena se slevou 5 %. Sleva platí pouze u pobytů na 7 a více nocí v termínech 27.5.-10.6.2023 a 9.9.-30.9.2023. Slevy se nesčítají.

SLEVA 5 % - Long stay. Sleva platí pro pobyty 7 a více nocí, v termínech 29.4.-27.5.2023, 10.6.-9.9.2023 a 30.9.-28.10.2023. Tato sleva není zahrnutá v ceně. Slevy se nesčítají.

SLEVA 5 % pro seniory 65+. Tato sleva není zahrnutá v ceně a platí v termínech 29.4.-27.5.2023, 10.6.-9.9.2023 a 30.9.-28.10.2023. Slevy se nesčítají.

Liberty Plaza hotel: Hotel Liberty Plaza, který je obklopen zelení, se nachází cca 300 m od centra městečka Novalja a nabízí výhled na celou Novaljskou zátoku. Hotel je umístěn přímo na mořském břehu. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, coktail bar, zahrada, terasa, nákupní pasáž.

Pokoj Deluxe BP – dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), trezor, minibar, klimatizace, koupelna, satelitní LCD TV, balkon.

Pokoj Deluxe BMS - dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), trezor, minibar, klimatizace, koupelna, satelitní LCD TV, balkon.

Hotel poskytuje také další nadstandardní pokoje, cena na dotaz v CK.

Pokoj BMS VIP - dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), trezor, minibar, klimatizace, koupelna, satelitní LCD TV, balkon – jsou umístěné v nejvyšším patře.

Prezidentské apartmá/suite BMS – dvoulůžková ložnice + denní místnost s možností přistýlky (rozkládací gauč), trezor, minibar, klimatizace, koupelna, satelitní LCD TV, balkon (cca 20 m2) s vířivkou.

Přistýlky ve všech pokojích jsou určené max. pro 1 dosp. osobu nebo 2 děti !!!

Na pokojích je zákaz kouření.