Novalja - Liberty hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novalja - Liberty hotel ***

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, aperitiv bar, terasa, parkování, restaurace, recepce.

Děti do 5 let bez lůžka se stravou (spí s rodiči nebo ve vlastní postýlce) - ZDARMA

Domácí zvířata nejsou povolena.


SLEVA 5 % - uvedená cena je již vypočtena se slevou 5 % v termínech 27.5.-10.6. a 9.9.-30.9.2023. Sleva platí pouze u pobytů na 7 a více nocí. Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.12.2022 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! (Sleva se nevztahuje na termíny od 10.6.-2.9.) Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Sleva 5 % pro seniory 65+. Slevy se nesčítají. Tato sleva není zahrnutá v ceně.

Liberty hotel: Hotel Liberty, který je obklopen zelení, se nachází cca 300 m od centra městečka Novalja a nabízí výhled na celou Novaljskou zátoku. Hotel je umístěn přímo na mořském břehu. Hotel je plně klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové (single use), dvoulůžkové s možností přistýlky směrem na mořskou stranu nebo do parku. Pokoje mají SAT/TV, minibar, koupelnu, klimatizaci, WI-FI. Pokoje v hotelu jsou bez balkonu. Na pokojích je zákaz kouření.

Hostům je k dispozici recepce, restaurace, aperitiv bar, venkovní terasa, venkovní bazén, parkoviště. Pláž oblázkovo-písečná s pozvolným přístupem do moře je vzdálená cca 15 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka místních vodních sportů. V blízkosti je fitness centrum, sportovní centrum a potápěčské centrum. Sportovní aktivity ve městě Novalja - tenis, kánoe, plachtění, vodní lyže a plážový volejbal.

Destinace: Velká zemědělská a rybářská obec a přístav, vzdálená cca 20 km od města Pag. Leží při hlavní komunikaci, 7 km od trajektu v Žigljenu. V okolí jsou velmi krásné pláže (např. Straško, Caska, Trinčel), 2-3 km. Nedaleká pláž Zrće z drobných oblázků s pozvolným vstupem do moře se pokládá za jednu z  nejpůvabnějších na Jadranu, na kterou se klienti ubytovacích zařízení mohou dopravit vláčkem, který jezdí každou půl hodinu. Vybavení pro sportování je v místním autokempu Straško (tenisové dvorce, plážový volejbal, košíková, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol a další).