Novalja - Lula apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novalja - Lula apartmány ***

Destinace

Velká zemědělská a rybářská obec a přístav, vzdálená cca 20 km od města Pag. Leží při hlavní komunikaci, 7 km od trajektu v Žigljenu. V okolí jsou velmi krásné pláže (např. Straško, Caska, Trinčel), 2-3 km. Nedaleká pláž Zrće z drobných oblázků s pozvolným vstupem do moře se pokládá za jednu z  nejpůvabnějších na Jadranu, na kterou se klienti ubytovacích zařízení mohou dopravit vláčkem, který jezdí každou půl hodinu. Vybavení pro sportování je v místním autokempu Straško (tenisové dvorce, plážový volejbal, košíková, minigolf, stolní tenis, půjčovna jízdních kol a další).

Poloha: do 600 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Dítě do 4 let bez lůžka - na vyžádání včetně ceny.

Lula apartmány: Ostrov Pag je severodalmatský ostrov. Je to nejčlenitější jadranský ostrov s nejdelším pobřežím. Ostrov oplývá přírodními krásami. Malé oblázky a písek rozptýlené křišťálově čistým mořem vytvářejí četné pláže jedinečné krásy, které oplývají mušlemi. Největším a nejkrásnějším klenotem je pláž Zrće v okolí Novalje. Je to ostrov četných odrůd tisíc let starých olivovníků a oblast Lun byla vyhlášena botanickou rezervací, která je považována za světový unikát. Pag je široce známý pro svůj jedinečný sýr, který je hrdě srovnáván s nejznámějšími světovými sýry. Jeho bohatá a silná chuť vzniká díky místní soli, léčivým bylinám a tradiční péči. Pag je ostrovem aromatických bylin a chutného vína.

Novalja je známá především díky pláži Zrće, která je známá po celé Evropě díky diskotékám, které se zde často pořádají. Mezi sporty zde patří vodní lyžování, wakeboarding, bungee jumping či jízda na vodním skútru.

Apartmány Lula se nacházejí ve městě Novalja, 800 metrů od nejbližší pláže a necelé 4 km od známé pláže Zrće. K apartmánům náleží parkovací místo.

Ubytování: apartmán

Typy apartmánů: APT 1/2+1 (28 m2) - Apartmán se skládá z 1 ložnice se dvěma lůžky, denní místnosti s pohovkou pro případnou 3. osobu a koupelny se sprchou. K apartmánu náleží menší terasa s výhledem do ulice a parkovací místo.

Vybavení apartmánu: klimatizace, SAT TV, WIFI, ručníky, ložní prádlo, lednice, mrazák, zahradní nábytek

APT 1/2+2 (28 m2) - Apartmán pro max. 4 osoby se skládá z ložnice se dvěma lůžky a denní místnosti se 2 lůžky. Z apartmánu je výhled do ulice.

Vybavení apartmánu: klimatizace, SAT TV, WIFI, ručníky, ložní prádlo, lednice, mrazák, rychlovarná konvice, zahradní nábytek

APT 2/2+2 (50 m2) - Apartmán s balkonem se nachází ve 2. patře domu a skládá ze 2 dvoulůžkových ložnic, denní místnosti se dvěma lůžky a koupelny se sprchou. Slouží max. pro 6 osob.

Vybavení apartmánu: klimatizace, SAT TV, WIFI, ručníky, ložní prádlo, lednice, mrazák, zahradní nábytek

APT 3/2 +2 (56 m2) - Apartmán s balkonem se nachází v 1. patře domu a skládá se ze 3 dvoulůžkových ložnic, denní místnosti s rozkládací pohovkou a koupelny se sprchou. Slouží max. pro 8 osob.

Vybavení apartmánu: klimatizace, SAT TV, WIFI, ručníky, ložní prádlo, lednice, mrazák, zahradní nábytek

Pag svým návštěvníkům nabízí mnoho zážitků a vzrušení, ale také dovolenou v klidné atmosféře malebných, tisíc let starých olivovníků, dubu cesmínového a borovice černé.