Novi Vinodolski - Apartmány v soukromí no-name ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novi Vinodolski - Apartmány v soukromí no-name ***

Město Novi Vinodolski, které bylo založeno již v římských dobách, je umístěno uprostřed Kvarnerského zálivu a Kvarnerské riviéry na úbočí Malé Kapele na břehu Vinodolského kanálu, naproti ostrovu Krk. Turistická tradice, která trvá již přes 120 let (od roku 1878), ho zařazuje mezi významná jadranská letoviska s moderními hotely, turistickými středisky, kempy, vilami a apartmány k pronájmu. Letovisko sahá od plodné Vinodolské doliny na západě až po vesnice Povile a Klenovice na jihu. Nabízí 22 km mořského pobřeží, pláží a promenád v mediteránské zeleni. Vybavené obchody, kavárnami, restauracemi, muzeem, galerií, kulturními památníky (Vinodolský zákon z roku 1288), bankami a další nabídkou služeb, zábavou, sportem a lékařskými programy nabízí toto přístavní město a jeho okolí aktivní odpočinek všem turistům. Výhodná přístupová poloha oblasti Novi Vinodolski ze střední Evropy – přes Rijeku a Crikvenici.

Poloha: do 900 m od moře

WI-FI připojení k internetu v apartmánu (na vyžádání) - převážně ZDARMA.


POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Apartmány v soukromí no-name

Malé letovisko skromnějšího rázu, s hojností vegetace, s příjemným koupáním a s dobrými podmínkami pro sporty na moři je tradičně oblíbeným letoviskem cca 9 km od Crikvenice. Původní osada se rozkládala na vyvýšenině nad dnešní magistrálou. Dnešní nová část se rozrostla a stále rozrůstá při moři oběma směry. 

Je zde široká nabídka ubytování v soukromí v nově postavených vilách v letovisku a v okolí. Nachází se v krásných soukromých vilách přímo na Vinodolském pobřeží. Z většiny apartmánů je skutečně krásný výhled na moře a protilehlý ostrov Krk. Vzdálenost apartmánů od moře se pohybuje od 100 

do 900 m. Všechny apartmány mají vlastní kuchyni, WC, sprchu, balkon nebo terasu, parkování u vily. 

Apartmány v uvedených cenách jsou NO NAME, tzn. apartmány bez předchozí znalosti podoby i polohy apartmánu. Konkrétní apartmány na vyžádání v CK za individuální ceny.