Novigrad - Aminess Maestral Hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novigrad - Aminess Maestral Hotel ****

Vkusný hotel se širokou nabídkou wellness a sportovních aktivit. Přímo u pláže s malou zátokou.

Poloha: centrum cca 800 m. Restaurace a bary cca 50 m.

Pláž: přímo u hotelové skalnaté/oblázkové pláže s malou zátokou (cca 50-150 m). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 3,50 €/kus). Plážový bar.

Vybavení: komfortní a oblíbený hotel s 313 pokoji. Restaurace, a-la-carte restaurace s velmi dobrou kuchyní, trezor na recepci k pronajmutí, bar, bar u bazénu, kavárna, kiosek, 4 výtahy. Sladkovodní komplex bazénů (cca 400 m2) a terasa na opalování. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Vodní svět Punto Mare na pláži s terasou, bazén s mořskou vodou (cca 35 x 12 m) včetně dětského bazénu (cca 10 x 10 m), bar a restaurace, 2 lehátka a slunečník cca 12 €/den.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aqua aerobic, basketbal, aerobic. Bohatý animační a zábavní program s živou hudbou do cca 24 h. (cca 15.5.–15.9.). Za poplatek: půjčovna kol, kajaky/šlapadla, fotbalové a volejbalové hřiště na pláži, 17 antukových tenisových kurtů, minigolf, stolní tenis, fitness, aquapark a surfování.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý vyhřívaný bazén s mořskou vodou (cca 25 x 12 m) a vířivka. Za poplatek: wellness centrum na ploše cca 2500 m2 (cca 15 €/den/os.): finská sauna, parní lázeň, biosauna, ledová fontána, vířivka a útulná odpočinková část s nabídkou čaje a ovoce. Masáže, kosmetické procedury a solárium.

Pro děti : dětské hřiště, samostatný dětský bazén, dětské židličky, dětské animační programy a miniklub (4-12 let) v období 15.5.–15.9. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Další výhody : při rezervaci polopenze: pivo, nealkoholické nápoje (cola, pomerančový džus, minerální voda), červené a bílé víno k večeři. Při pobytu od 7 nocí obdrží hosté starší 16 let ve vybraných termínech (17.4.-26.4., 1.5.-24.5., 28.5.-1.6., 6.6.-14.6., 1.10.-10.11.) 1x vstup do wellness centra.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 10.6.–8.9. denně/5 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

TURISTIKA/KOLO : rady pro cyklistické trasy, mapy a uzamykatelná místnost na kola. Dílna na menší opravy a umývárna kol. Za poplatek: obědové balíčky a nápoj, půjčovna kol, půjčovna GPS, organizované cyklovýlety na vyžádání.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Show cooking. 1x týdně večeře s místními specialitami.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A): s fénem, telefonem, sat. TV, trezorem, klimatizací, minibarem, vanou nebo sprchou, WC. Jednolůžkové pokoje (A1E): jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): na stranu do krajiny, balkon, jinak jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A1C/A2C/A3C): na stranu k moři, balkon, jinak jako A2A. Suite (A2D/A3D): komfortnější a prostornější - obývací pokoj s pohovkou a samostatná ložnice. Strana k moři, balkon, jinak jako A2A. Rodinné pokoje (A4F): 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi, strana k moři, s balkonem, jinak jako A2A. Pokoje Komfort (A2K/A3K): ve vyšších patrech, při příjezdu ovoce a lahev minerální vody, strana k moři, balkon, jinak jako A2A. Joker pokoje (A2S/A3S): cca 20 m2, bez klimatizace, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.