Omiš-Duće - Apartmány v soukromí no-name ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš-Duće - Apartmány v soukromí no-name ***

Duće je předměstím Omiše. Tvoří ho pás malých vesniček při moři s řadou restaurací a vinárniček, krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře vhodným i pro nejmenší děti, nádherné panorama mosorského horského pásma. Jde o místo ideální pro rodinnou dovolenou. Pláže jsou od apartmánů odděleny silnicí, která prochází podél pobřeží. Větší možnosti zábavy jsou v Omiši. Doporučujeme ho určitě navštívit –  soulad skalních útesů a ústí řeky Cetiny Vás okouzlí.

Poloha: do 400 m od moře

JEDNO DÍTĚ DO 4 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

WI-FI v apartmánu (na vyžádání) - ZDARMA.

!!! V objednávce apartmánu doporučujeme uvést požadovanou skladbu ložnic.


POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY

Destinace: Apartmány v soukromí no-name

Na riviéře Omiš, a to zejména v místě Duće nabízíme apartmány pro 2-8 osob, nacházejí se převážně nad magistrálou, některé v kopcovitém terénu, zato s krásným výhledem. Všechny jsou max. do 400 m od pláže. Apartmány mají vybavený kuchyňský kout s denní místností, ložnici(e), koupelnu, SAT/TV, balkon nebo terasu. Klimatizace je možná za příplatek, WI-FI v apartmánu je třeba uvést jako požadavek do objednávky.

Některé vily mají v přízemí vlastní restauraci, případně se na stravu dochází do nejbližší restaurace – zde je možné dokoupení stravy. Na řadě míst jsou pod magistrálou vybudovány podchody přímo na písečnou pláž.