Omiš-Duće - Gabelica vila - apartmány v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš-Duće - Gabelica vila - apartmány v soukromí ***

Duće je předměstím Omiše. Tvoří ho pás malých vesniček při moři s řadou restaurací a vinárniček, krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře vhodným i pro nejmenší děti, nádherné panorama mosorského horského pásma. Jde o místo ideální pro rodinnou dovolenou. Pláže jsou od apartmánů odděleny silnicí, která prochází podél pobřeží. Větší možnosti zábavy jsou v Omiši. Doporučujeme ho určitě navštívit –  soulad skalních útesů a ústí řeky Cetiny Vás okouzlí.

Poloha: do 150 m od moře

Přistýlka v apartmánu 1/2 je rozkládací a určena dětem do 7-8 let.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Gabelica vila - apartmány v soukromí

Vila Gabelica se nachází v oblasti Omišské riviéry, v letovisku Duće, cca 2,5 km od centra města Omiš. Oblázko-písečná pláž je vzdálena cca 120 m, nejbližší obchod 200 m, restaurace 60 m. Vila nabízí ubytování v apartmánech pro 2-3 osoby, které jsou umístěné ve 2. patře a v apartmánu pro 8-9 osob, který je umístěný v 1. patře (celkem APT 4x 1/2 a 1x 1/8). Klimatizace v apartmánech je možná za příplatek. Hosté mají k dispozici zahradní gril. V přízemí vily je možnost krytého parkování nebo pak v blízkosti vily.

1/2 APT  jsou situiovány v 2. patře, každý je o velikosti 17 m2, má dvoulůžkovou ložnici, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, koupelnu, balkon, WI-FI, za příplatek možnost 1 přistýlky (rozkládací gauč) v obývacím pokoji.

1/8 APT  o velikosti 90 m2 se nachází v 1. patře, má 3 dvoulůžkové ložnice, třílůžkovou ložnici (3. lůžko za příplatek), obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, koupelnu, další WC s umyvadlem, klimatizaci (za příplatek), balkon 30 m2, WI-FI.