Omiš-Duće - Joe vila - apartmány v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš-Duće - Joe vila - apartmány v soukromí ***

Duće je předměstím Omiše. Tvoří ho pás malých vesniček při moři s řadou restaurací a vinárniček, krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře vhodným i pro nejmenší děti, nádherné panorama mosorského horského pásma. Jde o místo ideální pro rodinnou dovolenou. Pláže jsou od apartmánů odděleny silnicí, která prochází podél pobřeží. Větší možnosti zábavy jsou v Omiši. Doporučujeme ho určitě navštívit –  soulad skalních útesů a ústí řeky Cetiny Vás okouzlí.

Poloha: do 50 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Destinace: Joe vila - apartmány v soukromí

Vila Joe se nachází v oblasti Omišské riviéry, v letovisku Duće, cca 2,5 km od centra města Omiš, je umístěná nad místní komunikací. Písečná pláž je vzdálena cca 30 m, přístup je podchodem. Nejbližší obchod 50 m, restaurace 50 m. Parkování je v zahradě před domem. Vila nabízí ubytování v apartmánech-studiích pro 2-3 osoby, které jsou umístěné v 1. patře. 

1/2 APT má dvoulůžkovou ložnici, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu, WI-FI, je bez balkonu. 1/3 STD/APT má třílůžkový pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu, WI-FI, balkon.