Omiš-Duće - Mihaljević vila apartmány v soukromí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš-Duće - Mihaljević vila apartmány v soukromí ***

Duće je předměstím Omiše. Tvoří ho pás malých vesniček při moři s řadou restaurací a vinárniček, krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře vhodným i pro nejmenší děti, nádherné panorama mosorského horského pásma. Jde o místo ideální pro rodinnou dovolenou. Pláže jsou od apartmánů odděleny silnicí, která prochází podél pobřeží. Větší možnosti zábavy jsou v Omiši. Doporučujeme ho určitě navštívit –  soulad skalních útesů a ústí řeky Cetiny Vás okouzlí.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: gril venkovní.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Mihaljević vila apartmány v soukromí

Vila Mihaljević se nachází v místě Omiš-Duće, 2,5 km od města Omiš, 60 m od písečné pláže. Všechny apartmány jsou jednoduše vybaveny, mají klimatizaci, satelitní TV, balkon s výhledem na moře nebo na hory. Mini kuchyně disponuji dvou plotýnkovým vařičem a jedním dřezem.

Vila má čtyři podlaží, apartmány se nacházejí ve 2. a 3. patře.

Celkem jsou zde 2x2lůžkový studio apartmány, 3x3lůžková studia, 2x 4lůžková studia (4 lůžka v jedné místnosti) a 1x apartmán pro 4 osoby s oddělenou samostatnou ložnicí a 2 přistýlkami v obytné místnosti.

2. patro: 1x 1/2 STUDIO; 2x 1/3 STUDIO; 1x 1/4 STUDIO

1/2 STUDIO má obytnou plochu 26 m2. Skládá se z pokoje s manželskou postelí, mini kuchyně, koupelny, balkonu s výhledem na moře.

1/3 STUDIO má obytnou plochu 33 m2. Skládá se z pokoje s manželskou postelí + 1 samostatné lůžko, mini kuchyně, koupelny, balkonu s výhledem na moře.

1/4 STUDIO má obytnou plochu 39 m2. Skládá se z pokoje s manželskou postelí + palandy pro 2 děti, mini kuchyně ve stejném prostoru, koupelny, balkonu s výhledem na hory.

3. patro: 1x 1/2 STUDIO, 1x 1/3 STUDIO; 1x 1/4 STUDIO a 1x 1/2+2 apartmán. 

A/2 STUDIO má obytnou plochu 26 m2. Skládá se z pokoje s manželskou postelí, a mini kuchyně, koupelny, balkonu s výhledem na moře.

A/3 STUDIO má obytnou plochu 33 m2. Skládá se z pokoje s manželskou postelí + 1 samostatné lůžko, mini kuchyně, koupelny, balkonu s výhledem na moře.

A/4 STUDIO má obytnou plochu 39 m2. Skládá se z pokoje s manželskou postelí + palandy pro 2 děti, mini kuchyně ve stejném prostoru, koupelny, balkonu s výhledem na hory.

A/2+2 má obytnou plochu 39 m2. Skládá se z 1 dvoulůžkové ložnice + 2 přistýlek v kuchyni/obývacím pokoji, mini kuchyně, koupelny, balkonu s výhledem na moře.

Hostům je k dispozici parkovací místo pro každý apartmán před domem a gril na dvorku. Nejbližší restaurace je vzdálená 80 m, nákupní možnosti 60 m od ubytování.