Omiš-Duće - Vlado vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš-Duće - Vlado vila ***

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: gril venkovní.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Vlado vila: Vila Vlado se nachází v oblasti Omišské riviéry, v letovisku Duće, cca 1,5 km od centra města Omiš.  Oblázko-písečná pláž je vzdálena cca 20 m, nejbližší obchod 100 m, restaurace 30 m. 

Vila nabízí ubytování v apartmánech pro 4-5 osob, které jsou umístěné v přízemí a v 1. patře. V přízemí jsou dva APT 1/5 (1/3+1 (+1)), v 1. patře je jeden APT typu 1/5 (1/3+1 (+1)) a jeden APT typu 1/5 (1/2+1/3). Klimatizace v apartmánech je možná za příplatek. Hosté mají k dispozici zahradní gril. Parkování je možné v blízkosti vily.

APT 1/5 (1/2+1/3) má dvoulůžkovou ložnici, třílůžkovou ložnici, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, SAT/TV, WI-FI, koupelnu, terasu.

APT 1/5 (1/3+1 (+1)) má třílůžkovou ložnici, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro až 2 osoby, SAT/TV, WI-FI, koupelnu, balkon.

Jedinečná poloha, která je přímo u moře a pláže, jsou velikou výhodou této vily!

Destinace: Duće je předměstím Omiše. Tvoří ho pás malých vesniček při moři s řadou restaurací a vinárniček, krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře vhodným i pro nejmenší děti, nádherné panorama mosorského horského pásma. Jde o místo ideální pro rodinnou dovolenou. Pláže jsou od apartmánů odděleny silnicí, která prochází podél pobřeží. Větší možnosti zábavy jsou v Omiši. Doporučujeme ho určitě navštívit –  soulad skalních útesů a ústí řeky Cetiny Vás okouzlí.