Opatija - Imperial Heritage hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Opatija - Imperial Heritage hotel ****

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: trezor na recepci , wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, aperitiv bar, kavárna, terasa, televizní místnost, sauna, konferenční místnost, kosmetický salón, výtah, masážní salón, parkování, prádelna, restaurace, recepce.

Sport a zábava: jogging, nordic walking, fitness studio, vodní sporty, potápění.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ LŮŽKA - ZDARMA

Destinace: V roce 1844 vystavěl bohatý patricij z Rijeky jménem Higinije Scarpa svoji letní vilu „Angiolinu“ na konci benediktinského opatství ve věčné zeleni. To byl začátek turismu v Opatiji, kterou navštěvovaly posléze velké osobnosti té doby (Wilhelm II., císař František Josef, Gustav Mahler a další). Opatija se stala vyhledávanými lázněmi, kde byla objevena léčivá síla slané vody a vzduchu, obsahující jód. Opatija vždy byla a zůstala dodnes lázeňským střediskem ve smyslu klimatických léčebných lázní. Pravověrní hosté se tu především léčí mořským vzduchem spolu s blahodárností bohaté vegetace. Nejživější lázeňský život se soustřeďuje na hlavní třídě, která je vyhledávanou promenádou. Po Dubrovníku je Opatija celá léta druhým nejvyhledávanějším místem Jadranu, oplývá nezaměnitelnou atmosférou, nádhernými parky, výstavní promenádou.
 
VE VŠECH HOTELÍCH V OPATIJI BEZLEPKOVÁ DIETA – NA VYŽÁDÁNÍ

Ubytování: hotel ****

Typy pokojů: Imperial Heritage hotel

Heritage Hotel Imperial v Opatiji je historická budova postavená v roce 1885 a se nachází na hlavní ulici v Opatiji, jen pár kroků od hlavní městské pláže Slatina, jedné z nejkrásnějších pláží v Opatii!

Hotel byl postaven v secesním stylu jako druhý hotel na Jadranu.

Heritage Hotel Imperial nabízí odpočinkovou dovolenou v centru města. Inspirativní historické dědictví hotelu vytváří úžasnou směs fantazie a reality. Široká škála nabízených služeb a jeho mimořádná poloha nedaleko slavné pobřežní promenády Lungomare a oblíbené pláže Slatina je perfektní kombinací pro skvělou dovolenou v Opatiji.
Loft dvoulůžkový pokoj (24-28 m2): manželská postel. Pokoj se nachází v podkroví hotelu a má střešní okna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Max. obsazenost 2 osoby.

Dvoulůžkový pokoj typu Superior strana ulice (17-30 m2): s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Bezplatné Wi-Fi je zahrnuto v ceně. Cennosti si můžete uložit do pokojového trezoru a osvěžit se v minibaru. Max. obsazenost 2 osoby.

Dvoulůžkový pokoj typu Superior s balkonem na mořskou stranu (28-35 m2): s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Max. obsazenost 2 osoby.

Vybavení pokojů: klimatizace LCD TV kabelová, fén, telefon s přímou volbou, Wi-Fi zdarma, minibar, trezor, psací stůl, hlásič požáru, požární signalizace. wellness set (při příjezdu na osobu): župan, pantofle. Polštářové menu (na vyžádání): možnost výběru polštářů

Hotelová zařízení: plně klimatizovaný hotel, 5 pater, 2 výtahy, recepce (0:00 - 24:00 hod.)

bezdrátový internet, Wi-Fi hotspot (bez příplatku). Možnosti platby: kreditní karty American Express, Visa, Diners club, MasterCard, Maestro.

Služby bez dalších poplatků: dětské židličky v restauraci, stroj na leštění bot, hole na nordic walking (dle dostupnosti)

Služby za příplatek: V hotelu Imperial Spa: kosmetické místnosti, různé kosmetické procedury; masážní místnosti, masáže, prádelna, čistírna, kopírovací služba, hotelové parkoviště (dle dostupnosti, omezený počet parkovacích míst)

Wellness: Spa zóna (pro hosty starší 16 let, dle obsazenosti, po domluvě), fitness (pro hosty starší 16 let, dle obsazenosti, po domluvě). Finská sauna, turecké lázně, masážní sprchy, ledová fontána.

V hotelu je hostům  k dispozici klimatizovaná, stylová restaurace, aperitiv-koktejlový bar

Polopenze probíhá formou snídaně 7:00 - 10:30, večeře 19:00 - 21:00. V Café Imperial si můžete dopřát lahodné pochoutky, jako jsou domácí dezerty a káva z těch nejlepších zrn z celého světa a čaje vynikající kvality. K dispozici je také rozsáhlý seznam vín a koktejlů.

Heritage Hotel Imperial v Opatiji je jedním z nejlepších míst ve městě pro konference. Hotel je plně vybaven pro konference, odborné akce a další různá setkání. S místnostmi pro jednání a bankety a nádherným Zlatým sálem uspokojí Heritage Hotel Imperial vaše profesní i osobní potřeby, včetně svatebních hostin.

Přes ulici od hotelu se nachází kostel a park sv. Jakuba. Najdete tam slavnou fontánu Helios a Selene.

Aktivity pro dospělé zahrnují programy jako je běhání, tematické procházky a nordic walking (15. června do 15. září 2023). Vybavení je k dispozici (hole na nordic walking).

Večerní program s živou hudbou každou sobotu (5. června do 25. září 2023).

V bezprostřední blízkosti jsou k dispozici zařízení pro vodní sporty, jako je potápění a jízda na člunu.

Známá promenáda Lungomare France Josefa, veřejná pláž Slatina, jachtařský přístav.

Opatijská riviéra je ideální destinací pro všechna roční období. Přitahuje mnoho návštěvníků po celý rok pro její rozmanitost kulturních, zábavních, kulinářských a sportovních akcí a zejména svojí historií, nezaměnitelnou atmosférou, nádhernými parky, výstavní promenádou.