Ostrov Brač - Bol - Villa Petra - 7 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: vila Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Brač - Bol - Villa Petra - 7 nocí, příjezd denně

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: bazén, internet (WIFI), klimatizace.

Stravování: vlastní : Villa Petra se nachází v letovisku Bol na ostrově Brač a je postavena v duchu moderní architektury s využitím přírodních materiálů jako je například Bračský kámen.
Vila se skládá ze dvou objektů. Stojí v první řadě, jen pár kroků od moře a přes vzrostlé borovice má krásný výhled na Jadran.
V přízemí první budovy je moderní kuchyně kompletně vybavená, jídelní kout, denní místnost a koupelna. V patře je prostorná ložnice s koupelnou - sprcha a hydromasážní vana pro 2 osoby, WC, balkon má úchvatný pohled na moře, dále je zde ještě jedna ložnice s koupelnou (hydromasážní sprcha) a terasou.
Druhá budova má další čtyři apartmány, každý s koupelnou a malou kuchyňkou. Celkem 6 pokojů, každý s koupelnou a WC. Tyto dva objekty jsou propojeny společnou terasou a velkým bazénem. Celkem je ve vile možné ubytovat 16 osob, 12 na lůžkách a 4 na pohodlných přistýlkách.
Pláž: před vilou, oblázková, lehátka, slunečníky
příjezd možný denně, od 1.7. do 1.9. minimum 5 nocí, jinak min. 3 noci. Zákaz kouření uvnitř vily • Podrobné informace k pronájmu v CK.
Vratná kauce 500 Eur se skládá při příjezdu.