Ostrov Dugi Otok - Božava - Hotel Lavanda

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Dugi Otok - Božava - Hotel Lavanda

Hotelový komplex Božava se skládá z několika renovovaných pavilonů (hotel MIRTA***, hotel LAVANDA***, hotel AGAVA***) a nachází se v severní části ostrova, přímo u moře. Doba plavby ze Zadaru do přístavu Brbinj je 1,5 hodiny. Hotel Lavanda je kompletně zrekonstruovaný, nachází se v překrásném borovém háji přímo u moře. Nabízí 88 klimatizovaných dvoulůžkových pokojů s výhledem na moře, z toho 58 pokojů s možností přistýlky a 8 pokojů s výhledem do parku.
Vybavení hotelu: centrální klimatizovaná recepce, směnárna, sejfy k pronajmutí, kavárna, prodejna suvenýrů, restaurace a pizzerie s terasou a výhledem na moře, venkovní bazén s mořskou vodou, tenisové kurty, parkoviště. Lehátka na pláži i u bazénu jsou zdarma.
Vybavení pokojů: dvě lůžka (13 m 2 ) s možností přistýlky (17 m 2) , balkón směrem na mořskou stranu, SAT TV, telefon, chladnička, koupelna se sprchou, WC a fénem.

Stravování: stravování formou polopenze bufetovým způsobem včetně nápojů k večeři - nealkoholické nápoje, pivo, víno místní výroby bez omezení. Jednou týdně dalmatinský večer. Možnost dokoupení obědů za 580 Kč na osobu a den, oběd je výběr z menu s nápoji.
Sport a zábava: zdarma je možná účast na ranním cvičení aerobiku nebo na Aqua aerobiku. Jednou týdně se koná dalmatinský večer s živou hudbou. Bazén s mořskou vodou, dětský bazén, tenisové kurty, stolní tenis, půjčovna kol, badminton, fitness, animace pro děti i dospělé. Za poplatek služby wellness centra: whirlpool, sauna, masáže klasické i aroma, kosmetické ošetření, depilace.
Pláž: před hotelem je přírodní, skalnatá s betonovými platy a vstupem do moře po žebříku. Asi 250 m od hotelu jsou menší i větší oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody, vhodné i pro děti a neplavce. V areálu hotelu je i potápěčská základna. Nedaleko letoviska (cca 20 minut) se nachází světově známá pláž Sakarun . Na pláž jezdí hotelový vláček (informace na recepci), na pláži je i hotelový koktejl bar !Long Island". Vzhledem ke svému pozvolnému vstupu je tato pláž ideální pro rodiny s dětmi.
Možnost zakoupení dětské postýlky za 7,- EUR na den - platba na místě.
V hotelu je povolen pes za příplatek 10,- EUR na den - platba na místě, nahlášení již při rezervaci.
Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci do 31.3.2020 (kromě termínů do 13.06. a od 12.09.2020) a 100% platbě zájezdu do 15.04.2020.

Speciální sleva 10% pro pobyty do 13.06. a od 12.09.2020 je již zahrnuta v ceně. Sleva za včasný nákup a Speciální sleva 10% se nedají sčítat.
Příjezdy do 20.06. a od 29.08.2020 jsou možné každý den, v termínech 20.06. - 29.08.2020. jen v sobotu.

check in 16:00 hod, check out 10 hod • Parkování - 1 Eur/auto/den - platba na recepci

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: recepce, směnárna, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, masáže, kavárna, pizzerie, sauna, terasa, obchod se suvenýry, parkoviště.

Sport a zábava: stolní tenis, půjčovna kol, fitness, aerobic, dětské hřiště, tenis, bazén, vodní aerobic, potápění, šnorchlování, šlapadla, vodní sporty, badminton.

domácí mazlíček 10 Eur / den, platba na recepci
dětská postýlka 7 Eur / den, platba na recepci
možnost dokoupení obědů za 580 Kč/osobu/den