Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Family hotel Vespera - 3 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Family hotel Vespera - 3 noci

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: recepce, hlídání dětí, směnárna, prodejna suvenýrů, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, 24-hod.servis, letní terasa, možnost zapůjčení kol, vodní sporty, obchod.

Sport a zábava: stolní tenis, vodní sporty, terasa na slunění, tenis, vodní sporty.

dětská postýlka na vyžádání 4 Eur/den- platba na místě

Baby Club (2-4,99 let) : Rodinný hotel Vespera se nachází v Sluneční zátoce, 50 m od moře a pláže, která získala titul Modrá vlajka, a 2 km (cca 20 minut chůze) od města Mali Lošinj.
Rodinná zábava: komplex venkovních bazénů kaskádově umístěných směrem k moři o celkové ploše 3.000 m2. Bazén délky 37 m, s hloubkou 1,35 m, s hydromasážní, vodopády, protiproudem, jacuzzi a sluneční terasou s výhledem na moře. Dva bazény pro děti se skluzavkou a vodopády. Recepce, bar, šatna. Přístup i pro tělesně postižené hosty.
Ubytování: 404 pokojů - jednolůžkové, dvoulůžkové, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro děti do 12 let (přistýlka je 70 x 190 cm) , rodinné pokoje pro 4 osoby ( 2 dospělé osoby + max. 2 děti do 16 let)+ 2 další děti na přistýlce do max 11,99 let. Moderní ubytování, vybavené sprchou/vanou, vysoušeč vlasů, telefon, klimatizace, trezor, minibar, připojení na internet, satelit. Některé pokoje jsou přizpůsobeny pro tělesně postižené kllienty. Všechny pokoje mají balkon.
V ceně pobytu je zahrnuto : pobyt, polopenze, nealko nápoje k večeři , TV/SAT, trezor a klimatizace na pokojích, venkovní bazén s lehátky a slunečníky ( family Acqua Fun - 3000 m 2 ), hotelové animace, záchranná služba (plavčíci u bazénů), sprchy a kabiny, dětské hřiště na pláži, fitnes centrum s pohledem na moře, herna pro děti, Pino Club, animační programy pro děti i dospělé osoby
Fakultativní služby hotelu: konzumace nad rámec objednaných služeb, room service (Pokojová služba), ručníky a a plážová taška pro venkovní bazény, [komfortní zóna] Spa & Wellness hotel v Auroře, obchod se suvenýry, směnárna, použití internetu (v místnost, internetový koutek v hotelu), výlety a sportovní aktivity, čluny na pláži.
Stravování: polopenze -snídaně a večeře formou bufetu
Baby a Mini Club: zábavní, sportovní a vzdělávací programy pod vedením zkušených hotelových animátorů - služba je v ceně pobytu! Club je určen pro děti od 2 do 14 let ve třech věkově rozdělených klubech.
Mini Club a baby club -celodenní program ( 26.5.-9.9.2018), 6 dní v týdnu kromě soboty. Program zahrnuje svačiny + nealko nápoje

Mini Club (5-11,99 let) : Teen Club (12 +) -
Pro dospělé - 14.4.-14.10.2018 sportovní programy (vodní gymnastika, vodní aerobic, pilates, yoga, aerobic, hulahop, jogging, plážový volejbal, stolní tenis, stolní fotbal, šipky, ranní rozcvička a cvičení u bazénu ...), večerní animační programy pro dospělé osoby
Pobytová taxa a registrace: dospělá osoba 8 KN /den ( květen- září) 6 KN ( duben , říjen ) , dítě 12-17,99 let 50%, děti do 12 let děti pobytovou taxu neplatí- platba na místě • jednorázový registrační poplatek : 7 KN za osobu - platba na místě
V ceně ubytování ( 1.5.-30.9.2018) je zahrnuta polopenze v hotelové restauraci. Hosté mohou nově využít večeře a la carte v některých Lošinj Hotels & Villas restauracích : Borik , Veli Žal, Lanterna, Diana, Punta Bava nebo Pine & Oli. ( některé restaurace můžou účtovat doplatek. ( více informací obdržíte na recepci ) Rezervace se hosté provést na recepci hotelu nejméně 6 hodin před večeří a obdrží také voucher do objednané restaurace)
Hotel disponuje i několika pokoji pro tělesně postižené.
Hotel zajišťuje transfer z letiště - na vyžádání za poplatek
Sleva za včasný nákup 15% při rezervaci a 100% platbě do 28.2.2018 ( při min. pobytu 2 noci)
dětská postýlka na vyžádní 4 Eur/den- platba na místě
check in 14.00 hod , check out 11 hod