Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Family hotel Vespera - ALL INCLUSIVE LIGHT, 2 noci,

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Family hotel Vespera - ALL INCLUSIVE LIGHT, 2 noci,

Rodinný hotel Vespera se nachází v Sluneční zátoce, 50 m od moře a pláže, která získala titul Modrá vlajka, a 2 km (cca 20 minut chůze) od města Mali Lošinj.

Rodinná zábava: komplex venkovních bazénů kaskádově umístěných směrem k moři o celkové ploše 3.000 m2. Bazén délky 37 m, s hloubkou 1,35 m, s hydromasážní, vodopády, protiproudem, jacuzzi a sluneční terasou s výhledem na moře. Dva bazény pro děti se skluzavkou a vodopády. Recepce, bar, šatna. Přístup i pro tělesně postižené hosty.

Ubytování: 404 pokojů - dvoulůžkové, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro děti do 12 let (přistýlka je 70 x 190 cm) , rodinné pokoje pro 4 osoby ( 2 dospělé osoby + max. 2 děti do 16 let)+ 2 další děti na přistýlce (60 x 200 cm) do max 11,99 let. Rodinné pokoje jsou dva propojené pokoje, každý pokoj má vlastní koupelnu a WC. Moderní ubytování, vybavené sprchou/vanou, vysoušeč vlasů, telefon, klimatizace, trezor, minibar, připojení na internet, satelit TV. Některé pokoje jsou přizpůsobeny pro tělesně postižené kllienty. Všechny pokoje mají balkon a dále pohled směr moře nebo pohled směr park.

V ceně pobytu je zahrnuto : pobyt, polopenze - nealko nápoje k večeři nebo ALL INCLUSIVE LIGHT, TV/SAT, trezor a klimatizace na pokojích, venkovní bazén s lehátky a slunečníky ( family Acqua Fun - 3000 m 2 ), hotelové animace, záchranná služba (plavčíci u bazénů), sprchy a kabiny, dětské hřiště na pláži, fitnes centrum s pohledem na moře, herna pro děti, Pino Club, animační programy pro děti i dospělé osoby

Fakultativní služby hotelu: konzumace nad rámec objednaných služeb, room service (Pokojová služba), ručníky a a plážová taška pro venkovní bazény, [komfortní zóna] Spa & Wellness hotel v Auroře, obchod se suvenýry, směnárna, použití internetu (v místnost, internetový koutek v hotelu), výlety a sportovní aktivity, čluny na pláži.

Stravování:

polopenze s nápoji (23.4.-2.6. a 7.9.-10.10.): bohatá snídaně a večeře formou bufetu + nápoje k večeři (voda, perlivé a neperlivé nápoje), lehký oběd pro děti do 12 let v rámci dětských klubů, odpolední svačina + voda pro účastníky dětských klubů

All inclusive Light (24.5.-17.9.) obsahuje: bohatá snídaně s večeře formou bufetu, lehký oběd formou bufetu, odpolední svačina + nápoje v dětských klubech, nápoje (točené pivo, víno, voda, minerálky).

Možnost stravy pro alergiky - nutno nahlásit předem.

Baby a Mini Club: zábavní, sportovní a vzdělávací programy pod vedením zkušených hotelových animátorů - služba je v ceně pobytu! Club je určen pro děti od 2 do 14 let ve třech věkově rozdělených klubech.

Mini Club a baby club -celodenní program ( 24.5.-17.9), 6 dní v týdnu kromě soboty. Program zahrnuje svačiny + nealko nápoje

Baby Club (2-4,99 let)

Mini Club (5-11,99 let)

Teen Club (12 +) -

Pro dospělé - 23.4.-10.10. sportovní programy (vodní gymnastika, vodní aerobic, pilates, yoga, aerobic, hulahop, jogging, plážový volejbal, stolní tenis, stolní fotbal, šipky, ranní rozcvička a cvičení u bazénu ...), večerní animační programy pro dospělé osoby

Hotel disponuje i několika pokoji pro tělesně postižené.

Hotel zajišťuje transfer z letiště - na vyžádání za poplatek

Sleva za včasný nákup 15% při rezervaci a 100% platbě do 29.2.2020 (pro pobyty do 25.7. a od 23.8.2020)

dětská postýlka na vyžádní 4 Eur/den- platba na místě

check in 14.00 hod , check out do 11 hod • minimum jsou 2 noci, příjezd denně

Pobytová taxa a jednorázové přihlášení se platí nově na recepci: Pobyt. taxa 10 KN/den/dosp. osoba (dítě12-18 let platí 50 %), dítě do 12 let neplatí taxu. Jednorázové přihlášení - 15 KN/osoba.

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: recepce, hlídání dětí, směnárna, prodejna suvenýrů, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, 24-hod.servis, letní terasa, možnost zapůjčení kol, vodní sporty, obchod.

Sport a zábava: stolní tenis, vodní sporty, terasa na slunění, tenis, vodní sporty.

dětská postýlka na vyžádání 4 Eur/den- platba na místě