Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Hotel Bellevue***** - 4 noci, snídaně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Hotel Bellevue***** - 4 noci, snídaně

Pokoj Superior Atrium - velikost 25 m 2 , pohled do Atria hotelu, maximálně 2 osoby

Pokoj Superior - velikost 28 m 2 , pohled směr moře nebo směr park, velikost balkonu je 8-12 m 2 . Maximálně 2 osoby. V Hotelu je několik těchto typů i pro osoby tělesně postižené.

Pokoj Deluxe - velikost 38 m 2 , pohled směr moře nebo směr park, velikost balkonu je 22-26 m 2 , koupelna má sprchu nebo vanu, přistýlka má rozměr 120 x 190 cm, maximálně 3 osoby. Dítě do 12 let na přístýlce zdarma , osoba 12+ za příplatek.

Další typy pokojů na vyžádání v CK.

Stravování: v ceně pobytu je snídaně. Večeře je možno dokoupit, dítě 2-12 let má slevu 50 %. Večeře je v restauraci Bava a nebo pak možnost Dine Around. ( Dine Around v termínu 1.4. – 30.9. 2020 - Dokoupením večeří získává host právo na výběr večeře v hotelové restauraci Bava nebo a la carte večeři v jedné z restaurací hotelové sítě Lošinj hotels & Villas : Borik, Veli žal, Lanterna, Diana, Cigale, Punta a zde v restauraci Matsunoki a Afred Keller. V a la carte restauracích se večeře skládá ze 3 až 5 chodů. Více informací pro rezervaci obdržíte na místě. Rezervaci večeře je nutno udělat na recepci hotelu do 13. hodin v den plánované večeře, zde obdrží i voucher pro objednanou restauraci. Nápoje nejsou v ceně, platí se na místě.)

Vybavení hotelu: restaurace Pin&Oli, restaurace Bava s terasou, Lounge bar Le Grand Bleu Club, Pool bar, Spa klinika La Vie En Rose, kongresové centrum, směnárna, obchody se suvenýry a výrobky chorvatských designerů, ordinace léčitelů, Concierge, WiFi přístup na internet, parkoviště.

Pláž: soukromá hotelová pláž před hotelem, oblázky, betonová mola, slunečníky, lehátka

Check in od 15.00, check out do 12.00 • příjezdy autem denně, pobyty od 2 nocí

Sleva za včasný nákup 20 % do 29.2.2020 pro pobyty do 1.8. a od 1.9.2020.

Sleva za včasný nákup 15 % do 29.2.2020 pro pobyty od 1.8. do 1.9. 2020.

Pobytová taxa a jednorázové přihlášení se platí nově na recepci: Pobyt. taxa 10 KN/den/dosp. osoba (dítě12-18 let platí 50 %), dítě do 12 let neplatí taxu. Jednorázové přihlášení - 15 KN/osoba.

Cena zahrnuje:

luxusní ubytování v elegantních pokojích

bohatou snídani s velkým výběrem kuchařských specialit

Možnost objednání speciální snídaně pro alergiky na různé druhy jídel - nutno nahlásit při rezervaci

exkluzivní hotelová kosmetika

Set pro přípravu kávy a čaje na pokoji (denně doplňován)

Minerální voda (v den příjezdu)

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, bar, bazén, fitness, masáže, kavárna, sauna, soukromá pláž, 24-hod.servis, krytý bazén, bazén s mořskou vodou, letní terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, jacuzzi, wellness, pokoje pro osoby tělesně postižené.

WiFi připojení: Concierge

Služby Bellevue Spa Clinic: finská a bio sauna, studený bazén, parní koupel, Relax zona (lůžka pro odpočinek, vodní lůžka, vitality relax lůžka, vyhřívaná kamenná lůžka), sprchy, osvěženi - čaj, voda, ovoce, fitness centrum pod stálým dozorem trenéra a včetně denních programů, vnitřní bazén s mořskou vodou (délka 30,3 m, šířka 10,2, hloubka od 1,3 do 1,9 m, plocha 200 m2, venkovní bazény s mořskou vodou (délka, 28,9 m, šířka 11,4 m, hloubka 1,8 m a délka 21,1 m, šířka 8,2 m a hloubka 1,2 m, celková plocha 110 m2)

Ričníky na pláž a k bazénu

lehátka a slunečníky u bazénu a na hotelové pláži před hotelem

večerní program: Plnící stanice pro elektromobily

hlídané parkoviště:

Ubytování: hotel *****

Luxusní hotel Bellevue představuje pravou oázu požitků pro všechny milovníky zdravého odpočinku. Borovice které obklopují hotel zvenčí i zevnitř přinášejí harmonii a relaxaci svou vůní a svým stínem. Hotel nabízí svým hostům maximum pohodlí a luxusu.

Hotel disponuje 185 pokoji a 21 suite (Superior Atrium, Superior, Deluxe, Suite: Junior, Executive, Bellevue, Luxury, Presidential). Pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT TV (LED HD), fénem, županem a pantoflemy, ručníky na bazén (pláž), minibarem, sejfem ka můžete uložit notebook až velikosti 17", WiFi přístupem. K dispozici je pokojová služba, "Pillow Menu" - na dotaz. Pokoje Executive Suite mají jacuzzi na terase.