Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Hotel Aurora - Mali Lošinj - 4 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Lošinj - město Mali Lošinj - Hotel Aurora - Mali Lošinj - 4 noci

Plně klimatizovaný moderní hotel je umístěn v borovicovém háji, který je v těsné blízkosti azurově modrého moře, nabízí pohodlí, vynikající servis, wellness služby, sportovní vyžití.

Hotelové spa & wellness centrum, je vyzdobeno ve stylu Středomoří a odborní pracovníci, nabízejí pečlivě vybrané ošetření obličeje a těla. K dispozici je finská, turecká, bio sauna, aromaterapie, 4 bazény s masážemi atd. Tým kvalitních, vyškolených pracovníků wellness centra je zárukou kvalitní relaxace a odpočinku při pobytu v našem hotelu.

Ubytování: 393 pokojů (jedno-a dvoulůžkové standard, standard plus, premier, rodinné pokoje (suite), pokoje pro osoby tělesně postižené). Pokoje jsou klimatizované, vybavené telefonem, wifi, satelitní TV, vysoušeč vlasů, minibar a trezor. Možnost dětské postýlky za 4,- EUR na den - platba na místě.

standard park -max 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, balkon, 20 m 2

standard mořská strana - max 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, balkon, 20 m 2, výhled na moře může být omezen díky borovicovému lesu

Classic (Economy) – dvoulůžkový pokoj s pohledem na stromy a tenisové kurty, balkon, max. 2 osoby, 20 m 2

standard plus mořská strana – max. 2 dospělé osoby a 1 dítě do 6,99 let, 25 m 2 dvoulůžkový pokoj s přistýlkou ( 75 x180 cm), balkon

premium park- max. pro 3 osoby, 30m 2 dvoulůžkový pokoj s přistýlkou ( 100 x 185 cm), balkon. Dítě do 11,99 let má pobyt zdarma. Možnost osoby 12+ na přistýlce za příplatek.

premium pohled moře- max. pro 3 osoby, 30 m 2, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (100x185 cm), pohled moře, balkon. Dítě do 11,99 let má pobyt zdarma. Možnost osoby 12+ na přistýlce za příplatek.

suite mořská strana- max pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 11,99 let, dvoulůžkový pokoj, 37 m 2 obývací místnost s rozkládacím gaučem ( 100 x 185 cm), mořská strana, balkon. Možnost osoby 12+ na přistýlce za příplatek.

Stravování: polopenze – bohatá snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení obědů v termínu do 19.6. a od 30.8. za 420 Kč na osobu a den.

Pláž: Modrá vlajka, sprchy, šatny, záchranná služba, půjčovna loděk, lehátek a slunečníků. Dvě oblázkové pláže vhodné pro malé děti a dětské hřiště. Skalnatá část pláže má rovné plochy vhodné pro opalování. Nedaleko je nudistická pláž.

Sport: vnitřní bazén s vyhřívanou mořskou vodou ( 20 x 7 m, 1,35 m hloubka) a whirpool, venkovní bazén s mořskou vodou (lehátka a slunečníky k dispozici – omezený počet), 8 tenisových kurtů (z toho 2 osvětlené), tenisová škola, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty, možnost pronájmu kol a hůlek pro Nordic Walking.

Dine Around: temínech 1.4.-30.9. 2020 možnost výměny hotelovévečeře za Voucher se slevou na a la carte večeři v restauracích:

30 % sleva v restauracích Borik Mediterranean Bar, Veli Žal, Steakhouse Diana a Panda

20 % sleva v restauraci Konoba Cigale

15 % sleva v restauracích Matsunoki a Alfred Keller.

Rezervace se hosté provést na recepci hotelu v příslušný den do 13. hodin na recepci, kde a obdrží také voucher do objednané restaurace. Nápoje nejsou v ceně, platí se v příslušné restauraci.

hotel zajišťuje transfer z letiště - na vyžádání za poplatek

Sleva za včasný nákup 15% při rezervaci do 29.2.2020 ( min. počet 2 noci)

check in 14 hod, check out 11 hod

Pobytová taxa a jednorázové přihlášení se platí nově na recepci: Pobyt. taxa 10 KN/den/dosp. osoba (dítě12-18 let platí 50 %), dítě do 12 let neplatí taxu. Jednorázové přihlášení - 15 KN/osoba.

Cena pobytu zahrnuje: bohatou snídani a večeři formou bufetu, Osoby s alergiemi na potraviny mají možnost si objednat stravu – nutno nahlásit typ alergie při rezervaci, wifi, župan, saunu a relax zonu u Aura Botanic SPA, fitness centrum, použití vnitřního bazénu (20 x 7 m, hloubka 1,35 m), venkovního bazénu (12 x 5-12 m, plocha 115 m2), slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži (negarantované), animační programy pro děti - MINICLUB ( pro děti 5-11,99 let), TEENCLUB (pro děti 12-15,99 let) ve Family hotel Vespera – profesionální animátoři, široká nabídka aktivit od poloviny dubna do poloviny října. Odpolední programy pro děti do 16 let zahrnují i nápoje (limonády, voda), Programy pro dospělé ( 14.4.-14.10.2019) 6 dní v týdnu 3-6 aktivit denně - aerobic, aqua aerobic, hulahop, fitness, funkční trenink, jogging, teneční aerobic, body step.

večerní animační programy pro děti a dospělé - v hlavní sezoně ( 9.6.-6.9.2019) - denně, v mimosezoně 1-3 x týdně

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: recepce, internet, bazén, fitness, masáže, kavárna, sauna, 24-hod.servis, krytý bazén, kuželky, letní terasa, tenisové kurty, parkoviště, výtah.

Sport a zábava: tenis, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, minigolf, vodní sporty.