Ostrov Sv. Katarina - Hotel Katarina ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Sv. Katarina - Hotel Katarina ***

Poloha: do 100 m od moře

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) - ZDARMA !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.

1/2 pokoj Suite, BM má manželské lůžko a denní část s gaučem může být obsazen pouze dvěma dospělými (plně platícími) osobami.

1/4 pokoj Family suite, B/T, MS má jednu dvoulůžkovou ložnici a pokoj pro děti s palandou nebo se dvěma lůžky, pokoje jsou propojené vnitřními dveřmi.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Hotel Katarina: Island hotel Katarina, který je obklopen romantickým parkem z 19. století, se nachází na malém ostrůvku přímo naproti Rovinji. Spojení s Rovinjí je uskutečňováno kyvadlovou lodní dopravou. Plavba trvá cca 10 min. Pro hotelové hosty je kyvadlová doprava během pobytu zdarma. Před odjezdem lodí na ostrov můžete své vozidlo zaparkovat na předem rezervovaném parkovišti. Veškeré informace o parkování vozidla obdržíte v informační kanceláři hotelu v přístavišti, v místě, kde je v modrých barvách napsáno hotel Katarina. Převoz lodí je v provozu od 5,30 do 00,30 hodin. Zavazadla Vám služba odveze přímo z lodi až do hotelu. 

Hotel je plně klimatizovaný a skládá se z hlavní budovy a depandance. Pouze hlavní budova hotelu má výtah. Pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají SAT/TV, telefon, trezor, minibar na vyžádání, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI–FI, balkon nebo terasu. Pokoje standard jsou dvoulůžkové s manželským lůžkem a nacházejí se v hlavní budově. 

V depandanci jsou rodinné pokoje a pokoje suite. Rodinné pokoje mají dva oddělené pokoje, z čehož dětský pokoj má palandu nebo dvě lůžka, celková plocha je 30 m2. Pokoj suite je o velikosti 40-50 m2, má manželské lůžko a denní část s gaučem. 

Hotelová restaurace má interier ve stylu rakousko-uherského paláce se dřevěnými stropními trámy. Má velkou terasu propojenou s venkovním bazénem. Hotel má 3 venkovní bazény s mořskou vodou – velký s hydromasáží, střední a dětský. Pro sport a rekreaci mají hosté k dispozici: tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal, stolní tenis, střelnici, minigolf, dětské hřiště a vodní sporty. V hlavní sezoně hotel zajišťuje zábavné animace pro dospělé a děti. Miniklub pro děti od 4 do 12 let a to 2 hodiny dopoledne a 2 hodiny odpoledne každý den kromě soboty, mini disco, Pro dospělé – talent show, aerobic, aqua aerobic, zumba, pilates, joga, živá hudba na terase.

Pláže jsou především na východní straně ostrova, vzdáleny od hotelu 50 – 100 m, většinou oblázkové, kamenité, je zde i upravená část pláže pro děti. Na pláži se nachází Bistro Plaža a na ostrově jsou další 3 bary – Lobby, Pool i Mandrač cocktail bar.

POZOR: V restauracích, barech a při sportovních aktivitách je možná pouze bezhotovostní platba debetními a kreditními kartami: Diners, Maestro, Mastercard nebo Visa.

Platba v hotovosti (bankovky a mince) je vyloučena.

Hosté Hotelu Katarina si také mohou nechat naúčtovat všechny služby, které využívají, na svůj pokoj a uhradit je platbou kartou na recepci hotelu.

Pokud hosté přesto preferují platbu v hotovosti, budou moci tyto služby zaplatit v hotovosti v EUR (bankovkami a mincemi) pouze na recepci hotelu.