Pakoštane - Apartmány v soukromí no-name ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pakoštane - Apartmány v soukromí no-name ***

Městečko Pakoštane leží na biogradské riviéře nedaleko známého Vranského jezera. V této oáze klidu najdete restaurace, malé kavárničky, bary a cukrárny. Z přístavu, který se zde nachází, je možné lodní spojení s Biogradem a ostrovem Vrgada, stejně jako s ostrovem Pašman, kde rovněž nabízíme apartmány. Pěkně upravené pláže z oblázků jsou v místě i v příjemných zátokách v okolí. Pobřeží obklopují poměrně rozsáhlé borové porosty. Pěkné koupání je i na ostrůvcích před obcí.

Poloha: do 500 m od moře

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY

Destinace: Apartmány v soukromí no-name

Městečko Pakoštane leží na Biogradské riviéře nedaleko známého Vranského jezera. V této oáze klidu najdete restaurace, malé kavárničky, bary a cukrárny. Z přístavu, který se zde nachází, je možné lodní spojení s Biogradem n.M. a ostrovem Vrgada, stejně jako s ostrovem Pašman, kde rovněž nabízíme apartmány. Upravené oblázkové pláže najdete přímo v městečku nebo v jeho okolí v příjemných zátokách. Pobřeží obklopují poměrně rozsáhlé borové porosty. Pěkné koupání je i na ostrůvcích před obcí.

V Pakoštane nabízíme ubytování v soukromých apartmánech pro 2 - 9 osob. Apartmány mají kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací místnost, ložnici(e), koupelnu. V obývací místnosti je rozkládací pohovka sloužící jako možná přistýlka a většina apartmánů má balkon nebo terasu. Klimatizace je možná na vyžádání a za příplatek. Uvedené ceny apartmánů jsou za „NO NAME“ apartmánu. Konkrétní apartmány jsou na vyžádání za individuální cenu.