Petrčane - Hotel Pinija - 7 nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Petrčane - Hotel Pinija - 7 nocí

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 20 % PŘI ZAKOUPENÍ DO 30. 6. 2020, PLATÍ PRO POBYTY PO CELOU SEZONU 2020

Hotel Pinija**** je plně klimatizovaný, má tři křídla, která jsou spojena recepcí. Hotel disponuje 300 pokoji a 6 pokoji pro tělesně postižené. Krásné město Zadar je vzdáleno cca 10 km a historické městečko Nin cca 5 km. Blízká vesnice Petrčane je vzdálena asi 5 minut pěšky.
Hotel nabízí tyto služby: recepce, restaurace s možností vegetariánské stravy, směnárna, internetový koutek, prodejna suvenýrů, taverna, pizzeria-gril, bar na pláži, disco klub, vnitřní bazén se sladkou vodou (v období od cca 15.6. do 9.9. je uzavřený.) venkovní bazén s hydromasáží, sauna, fitness, solárium, masáže, kosmetický salón, dětské hřiště, stolní tenis, 3 tenisové kurty, mini golf, plážový volejbal, půjčovna kol i veškerých plážových rekvizit, hotelové animace.(15.6.-15.9.) U hotelu je velké hlídané parkoviště (zdarma).
Vybavení pokojů:

dvoulůžkové pokoje CLASSIC - dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky. Pokoje nemají balkon a jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC a fénem , klimatizací, LCD SAT TV, telefonem , internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
rodinné pokoje CLASSIC - dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek. Pokoje nemají balkon a jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC a fénem , klimatizací, LCD SAT TV, telefonem , internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
dvoulůžkové pokoje PREMIUM - pokoje v roce 2015 rekonstruované s možností jedné přistýlky. Pokoje mají balkon a jsou moderně zařízené. Vybavené jsou koupelnou se sprchou, WC a fénem, klimatizací, LCD SAT TV, telefonem, internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
dvoulůžkové pokoje PREMIUM SMĚR MOŘE - pokoje v roce 2015 rekonstruované s možností jedné přistýlky. Pokoje mají balkon a jsou moderně zařízené. Vybavené jsou koupelnou se sprchou, WC a fénem, klimatizací, LCD SAT TV,telefonem ,internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
rodinné pokoje PREMIUM SMĚR MOŘE - pokoje v roce 2015 rekonstruované s možností dvou přistýlek. Pokoje mají balkon a jsou moderně zařízené. Vybavené jsou koupelnou se sprchou, WC a fénem,klimatizací, LCD SAT TV telefonem, internetovou přípojku. Chladnička nebo minibar je na vyžádání (za poplatek)
Možnost jednoulůžkových pokojů CLASSIC a PREMIUM.
Hotel má k dispozici několik pokojů speciálně upravených pro invalidní hosty. Celý hotel je bezbariérový, včetně přístupu na pláž a do moře.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře jsou formou bufetu - švédské stoly. Možnost dokoupení obědů za 300 Kč/osobu/den. V rámci speciálních akcí a termínů je plná penze.
Pláž přímo u hotelu je přírodní kamenitá, místy oblázkovo-písčitá, se sprchami, díky pinijovému háji vždy chráněná před větrem a velkými vlnami. Z hotelu se organizuijí polodenní i celodenní výlety. V blízkosti hotelového komplexu je i malé přístaviště pro malé sportovní čluny.
V hotelu je nově postavené Wellness centrum & Spa "Marea " . Můžete zde využívat relaxační zónu s pohledem na moře, finskou saunu, parní saunu, ledovou fontánu a relaxační místnost se zdí z himalájské soli. To vše za 7 Eur za osobu za 3 hodiny.

Můžete si zde dopřát i různé lázeňské procedury, masáže, pedikuru, manikuru. Tyto procedury se platí. V letních měsících se masáže dělají venku.
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 20% PŘI REZERVACI DO 31.12.2019.

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 15% PŘI REZERVACI OD 1.1. DO 31.1.2020.

SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10% PŘI REZERVACI OD 1.2. DO 31.3.2020
Akce 7=5 platí pro pobyty do 27.4. a od 19.9. do 17.12. 2020
Akce 7=6 platí od 27.4. do 5.6. a od 5.9. do 19.9.
Akce a slevy nelze sčítat.
Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

PŘÍJEZDY MOŽNÉ KAŽDÝ DEN, min. 1 noc do 30.5. a od 12.9., 2 noci 30.6.-13.7 a 29.8.-12.9.., 3 noci 13.6.-11.7.a 15.8.-29.8. a 5 nocí 11.7.-15.8.

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, diskotéka, směnárna, internet, restaurace, bar, masáže, pizzerie, sauna, terasa, tenisové kurty, parkoviště.

Sport a zábava: plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, potápění, fitness, dětské hřiště, vodní sporty, bazén, minigolf, půjčovna loděk, vodní sporty, šlapadla, šnorchlování, půjčovna kol.

vstup do SPA ZÓNY 7,- EUR/3 hodiny