Pinezići - Balorda apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pinezići - Balorda apartmány ***

Poloha: do 400 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, grill společný s ostaními, parkování.

WI-FI připojení k internetu - ZDARMA !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.

Všechny případně uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Balorda apartmány: Vila Balorda byla vystavěna v roce 2007. Nachází se v první řadě vil ve svahu asi 300 m nad přístavištěm. Domácí žijí ve druhém patře. V přízemí vily se nachází 2 dvoulůžková studia s terasou do malé zahrádky, v prvním patře se nachází jedno dvoulůžkové studio a 2 apartmány typu 1/2+1-2, všechny s vlastním balkonem. 

Studia mají jednu místnost 34 m2 s francouzským lůžkem, kuchyňskou linkou s jídelním koutem, SAT/TV, klimatizaci. 

Sociální zařízení je samostatné. Mají možnost jedné přistýlky.

Apartmány 1/2+1 respektive 1/2+2 mají oddělenou ložnici s francouzským lůžkem a obývací pokoj s kuchyňskou linkou. V obývacím pokoji je rozkládací gauč 200 x 150 cm pro jednu dospělou osobu nebo pro dvě děti. Apartmán má SAT/TV, klimatizaci, samostatné sociální zařízení. Pro každý apartmán je před vilou zajištěno parkování pro jedno auto. K dispozici je i venkovní krb se sezením.

Doporučení CK: tiché místo bez diskoték, nádherná příroda, průzračné moře (okem se vidí množství ryb).

Tato destinace je pouze na vlastní dopravu.

Destinace: Malé rybářské místo na ostrově Krk vzdálené od města Krk 8 km a 4 km od trajektového přístavu Valbiska (odtud odjíždějí trajekty na ostrovy Rab, Cres a Mali Lošinj).

V 80.letech - 20.století zde byl vystavěn  větší počet letních vilek mediteránského stylu při zachování přírodních krás. Během léta toto malé místo žije intenzivně. V osadě se nacházejí dva obchody a restaurace Sopele.

V jednom ze zálivů je malé přístaviště s možností vázání i vlastního člunu. V navazujících zálivech jsou malebné pláže s pozvolným vstupem do moře. Pláže jsou buď oblázkové, betonová plata na slunění nebo přírodní s částečně vybetonovanými plochami. Jedna z nich – městská – je velmi dobře vybavena a obdržela “Modrou vlajku“ za čistotu moře i okolí. Zde jsou toalety, kabinka na převlékání, půjčovna lehátek a menší grill bar s občerstvením.