Poreč - Apartmány Lanterna Sunny resort by Valamar - 3 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Apartmány Lanterna Sunny resort by Valamar - 3 noci

Komplex apartmánů LANTERNA SUNNY** RESORT BY VALAMAR leží cca 13 km od centra Poreče na stejnojmenném poloostrůvku. Ubytovací zařízení je pojmenovano podle majáku, který se nachází na samé špici poloostrova, odkud je překrásný výhled na širé moře.
Apartmány jsou v parku plném zeleně, vzdálené 50 - 250 metrů od členitých pláží. V areálu nebo v jeho blízkosti je veškeré vybavení pro strávení příjemné dovolené: restaurace, bary, disco club, taneční terasa, směnárna, minigolf, tenis, půjčovna všech možných sportovních potřeb, trampolíny a velmi dobře situované cvičební plochy pro aerobic jsou přímo pod zelení s výhledem na moře. Je zde i možnost provozování vodních sportů. Wifi na recepci. V sezóně 2020 není možná rezervace apartmánů v termínech 26.06. - 09.07.2020.
Ubytování: dobře vybavené malé apartmány pro 3, 4 a 6 osob, z nichž každý má balkón nebo terasu, kuchyňský kout s veškerým vybavením, koupelnu se sprchou a WC. Apartmány Standard Plus jsou renovované.
Popis apartmánů:

A3 Standard Plus typ A - renovovaný apartmán, 1 ložnice s 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou, kompletně vybavená kuchyň, ložní prádlo, balkon (37 m2)

A4 Standard Plus typ A - renovovaný apartmán, 1 ložnice s 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou, kompletně vybavená kuchyň, ložní prádlo, balkon (45 m2)

A6 Standard Plus typ A - renovovaný apartmán, 2 dvoulůžkové ložnice, 2 koupelny se sprchou/vanou, obývací místnost se 2 lůžky, kompletně vybavená kuchyň, ložní prádlo, 3 balkony / výhled do parku nebo strana k moři (70 m2).
A3 standard typ B - 1 ložnice s 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou, kompletně vybavená kuchyň, ložní prádlo, balkon (37 m2)

A4 standard typ B - 1 ložnice s 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou nebo vanou, kompletně vybavená kuchyň, ložní prádlo, balkon (45 m2)

A6 standard typ B - 3 dvoulůžkové ložnice, 2 koupelny se sprchou nebo vanou, kompletně vybavená kuchyň, ložní prádlo, 3 balkony/výhled do parku nebo strana směrem k moři (70 m2).
POZOR - apartmány j sou rozlohově malé, je nutno s tím počítat, abyste nebyli zklamáni !!!!!
Stravování: vlastní
Pláž: oblázkově - písčitá, místy přírodní kamenitá s betonovými platy, travnatá. V blízkosti je i pláž pro psy.
Domácí mazlíčci (pes/kočka) - 10 Eur/den - platba na recepci (nutno nahlásit při rezervaci).
Domácí mazlíček v kleci - 5 Eur/den - platba na recepci (nutno nahlásit při rezervaci).
Dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den - platba na místě
Parkování ZDARMA.
check in: 14:00 hod. check out: 10:00 hod.

Sleva za včasný nákup 15% při rezervaci do 3.2. 2020 a 100% platbě do 15.2.2020

Poloha: Do 300 metrů od pláže

Vybavení: diskotéka, směnárna, restaurace, bar, noční klub, terasa s hudbou.

Sport a zábava: tenis, windsurfing, vodní lyže, plachtění, potápění, šnorchlování, plážový volejbal, aerobic, dětské hřiště, šlapadla, vodní sporty, minigolf.

pes nebo kočka 10 Eur/den-platba na místě
domácí mazlíček v kleci 5 Eur/den-platba na místě
dětská postýlka 5 Eur/den-platba na místě