Poreč - Flores hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Flores hotel ****

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén vnitřní, klimatizován celý hotel, kavárna, terasa, jacuzzi společná, sauna, café bar, parkování, restaurace, recepce.

Sport a zábava: fitness studio.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ (FM) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Flores hotel: Hotel Flores v Poreči je umístěn na pokraji tiché, zelení obklopené čtvrti rodinných vil, jen několik minut pohodlné chůze od historického centra Poreče. 

Hotel má 39 pohodlných pokojů. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové a rodinné, všechny pokoje mají klimatizaci, WI-FI zdarma, minibar, trezor, koupelnu, SAT TV, balkon. 

Hotel je plně klimatizován. Hostům je k dispozici recepce, hotelová restaurace, kafé bar, kavárna s venkovní terasou, parkoviště (za poplatek). Hotel má vnitřní bazén, vstup zdarma, vířivku, posilovnu, saunu (za poplatek). 

Pláže jsou kamenité a oblázkové, vhodné pro děti, vzdálené cca 70 m. Pro svoji atraktivní polohu, vysoký standard a domácí atmosféru tento hotel jen doporučujeme.

Poreč a Porečská riviéra díky mírnému klimatu s více než 2300 hodinami slunečního svitu, výjimečné kráse přírody, blízkosti Limského kanálu a Brijuny, bohatství kulturního dědictví a množství kulturních akcí a sportovních a rekreačních příležitostí, se staly elitní zónou chorvatského cestovního ruchu.

Destinace: Poreč je největším střediskem cestovního ruchu na Istrii a je pozoruhodná svými historickými památkami. V 6. a 7. stol. zde zanechalo své stopy byzantské panství, ve 13. stol. Benátská republika. Jsou zde pozůstatky římských chrámů. Eufraziova bazilika s nádhernými mozaikami, románské a gotické stavby. Po první světové válce připadla Poreč, stejně jako celá Istrie, Italskému království. Všechna tato významná období se připomínají cennými stavebními památkami. Na západním pobřeží Istrijského poloostrova, v oblasti příjemně členité a s mnoha ostrůvky a poloostrovy, se v délce 64 km rozkládá Porečská Riviéra. Moderní střediska turistiky vznikla v návaznosti na staré městečko. Jsou to např. Špadiči, Plava Laguna, Červar, Brulo nebo Pical. Poreč obdržela 1. místo 7x za sebou v soutěži o „Modrý květ“ - nejlepší město na pobřeží Jadranu.

Flores hotel - BUS: Doplňující informace k autobusové dopravě:

V ceně není zahrnut transfer z autobusového nádraží do hotelu. Tuto cestu (cca 500 m) musí klienti jít pěšky nebo využít místní taxi.