Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel . ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel . ***+

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, kadeřnictví, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, konferenční místnost, stánek s novinami, bar u bazénu, masážní salón, úschovna jízdních kol.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, půjčovna jízdních kol, aquaaerobic, půjčovna šlapadel, posilovna, sportovní centrum.

NEOMEZENĚ NÁPOJE K VEČEŘI !!!

Dítě do 12 LET - přistýlka (na vyžádání) se 2 dosp. osobami - ZDARMA !!!

Dítě do 5 let bez lůžka zdarma: dítě bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány případné reklamace z důvodu omezeného místa.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Destinace: Příroda byla mimořádně velkorysá v severní části Poreče, kde se nachází oblast známá jako Špadiči. Všechna zařízení v oblasti Špadiči jsou obklopená zelení a jediné, co stojí mezi nimi a nedalekým mořem, jsou dobře udržované pláže a plata na slunění.

Pláž hotelu Laguna Materada se může pochlubit modrou vlajkou, která svědčí o kvalitě pláže a čistotě moře. V dosahu hotelů, vil a apartmánů jsou obchody, restaurace s mořskými plody a istrijskými specialitami, pizzerie i cukrárny. Sportovní centra nabízejí tenisové kurty, minigolf, hřiště pro plážový volejbal, vodní skluzavky, půjčovny jízdních kol, lodičky, šlapadla a vodní skútry. Krásnou promenádou podél moře, která vede také ulicemi Špadići a Šetalište Antona Restovića, dojdete až do centra Poreče, případně dále na jih do středisek Zelena a Plava Laguna.