Poreč - Špadići - Park Garden Suites Plava Laguna ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Špadići - Park Garden Suites Plava Laguna ****

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, bazén venkovní sladká voda , bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, terasa, dětský klub, dětské hřiště, tobogán, lobby-aperitiv bar, masážní salón, večerní hudba, dětská herna.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé.

Dítě do 12 let na přistýlce (3., 4. lůžko) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!
Dětská postýlka pro děti do 3 let (na vyžádání) - ZDARMA.

Minimální obsazenost suitu jsou 2 plně platící osoby.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Park Garden Suites Plava Laguna

Resort Park se nachází asi 2,5 km od centra Poreče, v letovisku Špadiči. Součástí moderního Park Resortu je pětiposchoďový hotel Park a dále vilky Garden Suit Park s nabídkou suitů, apartmánů a samostatných vil. Resort se řadí do portfolia Family Friendly, nabízí výběr z mnoha různých sportovních a zábavních možností v areálu anebo se můžete vydat cca 15minutovou procházkou do Poreče, kde najdete živý denní i noční život.

Naše cestovní kancelář nabízí svým zákazníkům suity v GARDEN SUITES PARK . V resortu je celkem 91 klimatizovaných suitů v dokonale upravených zahradách a borovicovém háji, kde se nacházejí samostatně stojící přízemní i jednopatrové vilky s prostornými terasami/balkony, které jsou vybaveny moderním nábytkem. Námi nabízené  Garden Suity Park jsou v přízemí, mají velikost 32 m2, terasu 15 m2. Někdy jsou nakombinovány s Garden Suity Park Classic, jež jsou v 1. patře, takže tvoří společnou patrovou vilku. Suity sestávají z ložnice s manželským lůžkem a předpokoje - obytné místnosti s rozkládací pohovkou pro dvě děti, dále pak koupelny se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, toaletou, SAT/TV, mini barem (za příplatek). Každý suit má svá venkovní lehátka.

V centru resortu najdete aktivní i relaxační možnosti. Sladkovodní bazén s tobogánem o rozloze 760 m2, sladkovodní dětský bazén s vodními atrakcemi s rozlohou 272 m2, v bezprostřední blízkosti hotelu Park Plava Laguna relaxační sladkovodní bazén a sladkovodní bazén pro miminka s rozlohou 40 m2. Lehátka jsou vedle každého bazénu. Je zde rovněž masážní centrum, lobby bar u hlavního bazénu, restaurace á la carte, dětská klubovna, toalety, dětské hřiště, hlídaná úschovna kol, myčka kol, sportovní centrum. Hosté mají v ceně služby wellness centra po předchozí rezervaci a to fitness, finská sauna, turecká sauna, infračervená sauna, whirpool, relaxační zóna, čajové osvěžení. 

Pracovníci resortu zajišťují mini klub (pro děti ve věku 4-8 let) ráno a odpoledne - tvůrčí dílny a hry, sport atd., junior klub (pro děti ve věku 9-12 let) ráno a odpoledne, teenager klub (pro děti ve věku 13-17 let) ráno a odpoledne, pro dospělé pak ranní gymnastiku a večerní programy s živou hudbou – to vše denně kromě soboty. Pláž se nachází do 200 m od vilek. je zde písčitá laguna s pozvolným vstupem, dále travnatá, dlážděná a skalnatá pláž, jsou tu sprchy a řada restaurací a barů. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek. Do města jezdí turistický vláček každých 30 min.

Příroda byla mimořádně velkorysá v severní části Poreče, kde se nachází oblast známá jako Špadiči. Všechna zařízení v oblasti Špadiči jsou obklopená zelení a jediné, co stojí mezi nimi a nedalekým mořem, jsou dobře udržované pláže a plata na slunění.

Pláž hotelu Laguna Materada se může pochlubit modrou vlajkou, která svědčí o kvalitě pláže a čistotě moře. V dosahu hotelů, vil a apartmánů jsou obchody, restaurace s mořskými plody a istrijskými specialitami, pizzerie i cukrárny. Sportovní centra nabízejí tenisové kurty, minigolf, hřiště pro plážový volejbal, vodní skluzavky, půjčovny jízdních kol, lodičky, šlapadla a vodní skútry. Krásnou promenádou podél moře, která vede také ulicemi Špadići a Šetalište Antona Restovića, dojdete až do centra Poreče, případně dále na jih do středisek Zelena a Plava Laguna.