Poreč - Zelena Laguna - Molindrio hotel **** . ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Zelena Laguna - Molindrio hotel **** . ****

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, kadeřnictví, televizní místnost, dětské hřiště, sál pro semináře, stánek s novinami, bar u bazénu, internetový kout, masážní salón, parkování, večerní hudba, prádelna, úschovna jízdních kol.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, hřiště fotbalové, tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, hřiště na košíkovou, potápění, jízdy na koni, půjčovna jízdních kol, windsurfing, kanoistika, plachtění, squash, půjčovna šlapadel, vodní lyžování.

Domácí zvířata - nejsou povolena.

!! MOŽNOST ÚČASTI : 23. TENIS CUP ZEMEK - POREČ 2018 - klikněte
Hotel Molindrio je situován v oblasti Zelena Laguna, cca 5 km jízdy od historického centra Poreče a cca 2 km od od největšího aquaparku Chorvatska: Aquacolors Poreč https://www.aquacolors.eu/cs/ . Disponuje moderním a elegantním interiérem, dobře udržovanými plážemi a trávníky, které se rozkládají podél tyrkysové laguny, kde nechybí ani stín borovic. Tato harmonická kombinace je ideálním místem pro Vaši dovolenou v Zelene Laguně. Vydejte se na terasu hotelu a vychutnejte si úchvatný výhled na Jaderské moře, dejte si drink nebo dva a bavte se u večerního rodinného zábavního programu. Nejen "mladým" doporučujeme noční klub Byblos. Prožijte svou dovolenou naplněnou nezapomenutelnými okamžiky.
Celý hotel je klimatizovaný, má 265 pokojů. Nabízíme zde jednolůžkové pokoje min. 16 m2, dvoulůžkové pokoje od 18 do 22 m2 a třílůžkové pokoje typu suite od 29 do 33 m2. Všechny pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, přímý telefon, trezor, vysoušeč vlasů, minibar, WI-FI připojení, sociální zařízení se sprchou nebo vanou, detektor kouře; balkon není ve všech pokojích viz nabídka pokojů.
Jsou tu 2 venkovní sladkovodní bazény (198 m2 a 114 m2, 0,80-1,60 m), krytý venkovní bazén s vyhřívanou vodou (v zimě), dětský bazén (60 m2, 0,30-0,50 m), u bazénu bar, lehátka.
Pláž je 300 m od hotelu, trávnatá, dlážděná, oblázková i skalnatá, jsou zde sprchy, restaurace, bary, lehátka. Betonová pláž 100 m od hotelu.
Animace probíhá od 27.05.-14.09.2018:
Program pro děti: mini klub (4-12 let) ráno a odpolednev délce cca. 2 hodiny (kreativní workshop a hry, sport atd.) - denně kromě soboty, mini disco (4-12 let) ve 20,30 hod. - denně kromě soboty.
Programy pro dospělé: ranní cvičení nebo aquaerobik - denně kromě soboty, sportovní turnaje: plážový volejbal, plážový fotbal, fotbal, bedminton, stolní tenis, večerní programy, živá hudba, animační programy.
Spojení s Porečí: v hlavní sezóně autobus každých 60 min, turistický vláček každých 30 min.
Středomořská atmosféra, mírné klima, jedinečná přírodní krása a čisté moře - to je Poreč. Ať už najdete útočiště ve skrytých zátokách pokrytých bílými oblázky, nebo se rozhodnete koupat na slunci na skalách, zjistíte, že nedotčené pláže a nedotčená příroda jsou důvody, proč musíte navštívit Istrii a Poreč - Zelenou Lagunu.