Primošten-Dolac - Vila Martina s bazénem

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Primošten-Dolac - Vila Martina s bazénem

Vila Martina s bazénem se nachází 3 km před Primoštenem v turistickém centru Dolac na místě s překrásným pohledem na moře a okolní ostrovy. Ideální klidné místo pro rodiny s dětmi, stejně jako pro mladé, kteří mohou vyrazit za zábavou do nedalekého Primoštenu. Ve vile je 8 apartmánů pro 4 - 5 osob. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.
Ubytování: dvě dvoulůžkové ložnice (1 x ložnice s oddělenými lůžky a 1 x ložnice s manželskou postelí), obývací místnost s rozkládacím gaučem (jako přistýlka vhodné maximálně pro 1 dítě do 12 let) nové matrace, zcela nová kuchyň, koupelna se sprchou a WC, balkón s pohledem na moře i bazén (kromě apartmánu v přízemí, ten má výhled pouze na bazén), LCD SAT TV, klimatizace, WiFi. U apartmánů je k dispozici gril a zastíněné parkoviště. • dítě do 1,99 let na lůžku s rodiči zdarma • WIFI PŘIPOJENÍ ZDARMA. Apartmán č. 1 k e ve zvýšeném přízemí.
Stravování: bez stravy. V blízkosti ubytování i pláže jsou tři restaurace (Beach bar Boxer, - zde je možnost večeří, Konoba kod Ivana, Bila Lučica i Dolac)
Pláž: Oblázková pláž vzdálená 150 metrů je ideální na koupání, potápění a surfing.
check in od 14:00, check out 10:00 hod

Poloha: Do 150 metrů od pláže

Vybavení: internet, bazén, parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, rybaření.