Medulin - Hotel Holiday ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Medulin - Hotel Holiday ***

Na klidném místě přímo u nádherné pláže. WiFi v lobby a na pokojích zdarma.

Poloha: klidná, na kraji města. Centrum městečka Medulin s obchody, restauracemi a bary cca 500 m. Pula cca 10 km.

Pláž: cca 150 m od krásné skalnato/oblázkové pláže. Bar na pláži.

Vybavení: hotel se 192 pokoji, klimatizovanou restaurací, společenskou místností, trezorem na recepci k pronajmutí, TV místností, aperitiv barem, prodejnou suvenýrů a výtahem. Terasa s 2 bazény s mořskou vodou (cca 250 m2). Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : minigolf, boccia, badminton, stolní tenis, tenis (na vyžádání a dle dostupnosti, pouze při rezervaci plné penze v termínu 14.5.-9.9.). Denní a večerní animační program v hlavní sezóně. Za poplatek: sportovní centrum (nutná rezervace předem) v blízkosti hotelu: 6 fotbalových hřišť, lehkoatletická dráha, hřiště na házenou a volejbal. 1 tenisový kurt s antukovým povrchem, stolní tenis, plážový volejbal, půjčovna kol (externě).

Internet : WiFi v lobby a na pokojích zdarma.

Pro děti : samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětská postýlka, miniklub. Dětské animační programy od začátku června do poloviny září (denně kromě soboty).

Další výhody : při rezervaci polopenze: nápoje (z automatu) k večeři: víno, pivo, voda nebo nealkoholické nápoje. Při rezervaci plné penze (14.5.-9.9.): nápoje k obědu a večeři (nápojový automat).

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 16.7.-19.8. denně/5 nocí.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo plná penze. Všechny pokrmy formou bufetových stolů. V termínu 14.5.-9.9. lze rezervovat pouze all inclusive light - navíc odpoledne káva, čaj, zákusek a zmrzlina.

Ubytování: hotel ***

všechny pokoje jsou vkusně zařízeny, se sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV a klimatizací. Pokoje (A1A/A2A): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, na straně do krajiny. A1A: dvoulůžkové pokoje obsazené 1 osobou. Pokoje (A1B/A2B): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, s balkonem, na straně k moři. A1B: dvoulůžkové pokoje obsazené 1 osobou. Rodinné pokoje (A2C): 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi, 1x koupelna, WC, na straně do krajiny. Rodinné pokoje (A2D): s balkonem, na straně k moři, jinak jako A2C.