Pula - Verudela - Brioni hotel **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pula - Verudela - Brioni hotel **

Hotel Brioni se nachází uprostřed borového háje v turistickém středisku Verudela s krásným výhledem na členité pobřeží, cca 4 km od centra města Pula. Hotel je umístěn přímo na mořském břehu s kterým jej spojují sestupné řady betonových teras. 

Společné prostory v hotelu jsou klimatizované. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, některé z nich s možností přistýlky (vyžádání). Pokoje mají SAT/TV, koupelnu, vysoušeč vlasů, balkon do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje jsou zařízené starším nábytkem. 

Hosté mají k dispozici recepci, hotelovou restauraci, aperitiv bar, TV místnost, WI-FI na recepci, trezor na recepci, venkovní terasu, vnitřní bazén a venkovní bazén, saunu (za poplatek), parkoviště. 

Ke sportovnímu vyžití cca 500 m od hotelu slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry, plážový volejbal, dětské hřiště, nabídka vodních sportů, půjčovna jízdních kol. Ve středisku Verudela v hlavní sezoně probíhají animace pro dospělé a děti. Městský autobus jezdí na trase Verudela - Pula cca každých 20 minut. Autobusová zastávka je vzdálena cca 250 m. 

Pláže jsou přírodní kamenité, oblázkové, vzdálené cca 50 m od hotelu. Přístup na pláž je po schodech. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, televizní místnost, lehátka u bazénu, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, café bar, konferenční místnost, brouzdaliště pro děti, internetový kout, masážní salón, bankomat.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

Dětská postýlka (na předchozí vyžádání) - ZDARMA !

Přistýlka na pokojích jsou na předchozí vyžádání.

Neomezené nápoje k večeři !!!

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2020 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.